Sems ([info]sems) rakstīja,
@ 2003-12-08 08:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Talantu Fabrika 2
Man nāk lielais smiekls un dusma reizē. Par ko ? Par šo -

"Vai Tu uzskati, ka seko modes aktualitātēm?
Kāpēc Tevi tas interesē? neinteresē"

Ņemts no Talantu Fabrikas 2 dalībnieka Chupesa anketas. Nepievērsiet uzmanību tām atbildēm, tie jautājumi ir interesanti. Otrais jautājums it kā norāda, ka visi interesējas par modi un seko tai. Ok, zinu, ka tagad piesienos vārdiem, bet ar šo es gribēju pateikt, ka man riebjas, ka reklāmas, avīzes un jebkuri citi so called mēdiju produkti uzsver, ka viņu preces ir stilīgas, ka žurnāli (tieši tie tīņu un arī citi žurnāli) māca un norāda, kā būt stilīgam, un ja tu tam neseko, tad tu esi lūzers bez draugiem utt. Būt stilīgam un sekot modei nav nekas slikts, bet kaitina, ka šos vārdus "stilīgs", "modīgs" un citus vārdus ar attiecīgu nozīmi, lieto visur, kur vien var, lai tikai pārliecinātu auditoriju, ka ja tu nerespektēsi (respektīvi, attiecīgi nereaģēsi, piemēram, nepirksi attiecīgo lietu vai ko tādu) šo reklāmu, rakstu vai ko citu, tad tu būsi lūzers.

Viņiem laikam liekas, ka mēs dzīvojam, lai būtu stilīgi.

"Iesūc savā stilā" vai kautkā tā. Nu kur nu vēl stulbāk un banālāk ?

PS. Izvēlējos Chupesa anketu tāpēc, ka dzīvojam vienā pilsētā. Palielos :). Prieks, ka tika iekšā un dabūja pirmo vietu jau pirmajā koncertā. Viņš to bija pelnījis.

PS2. Neattiecas uz tēmu - liela dusma, ka vakarvakarā sāka kust sniegs, uztaisot dubļu jūras. Skaistums un tīrības sajūta, kas rodas ejot pa sniegu, nu ir pazudusi, un man būs jādodas uz skolu pa pretīgu netīri brūnu pilsētu. Sniedziņs tik smuks bija :(.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?