Sems ([info]sems) rakstīja,
@ 2003-12-07 16:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...
"Tagad pamanu, ka Mārtiņa bikses ir zaļas. Līdz šim domāju, ka zilas. Es nevaru ciest krāsas, kuras nevar izprast. Tās ir iemesli nesaskaņām. Vieni teiks- zilas, otri- zaļas, un tai bridi pasaulē būs pa kilogramu naida gāzes vairāk. Mēs būsim gatavi karot ar atombumbām, lai tikai pierādītu taisnību. Pa to laiku, kamēr atdzimsim jaunai dzīvei, bikses sen būs sadalījušās."

Citāts iz Annas Veidemanes "VILKI" iekš' to zīnu vārdā SUBVERSION ( http://subversion.808.lv/ ). Iesaku paskatīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]copy
2003-12-07 16:26 (saite)
taa Anna Veidemane dienaas buus liela rakstniece.
http://journal.bad.lv/talkread.bml?journal=copy&itemid=33834

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sems
2003-12-07 16:49 (saite)
cereesim .. :)

PS. Vienaa postaa runaajaam par gariigo atpuutu.. Prieksh manis taa ir nemeegjinaashana izprast citus cilveekus, nemeegjinaat diskuteet ar vinjiem, nelasiit graamatas, skatiities tikai televizoru vai dariit kautko tikpat muljkjiigu ne inspireejoshu uz domaashanu utt. Vai kautkaa taa.
Man nepatiik izteikt domas vaardos, jo zinu ka galarezultaataaa taapat buushu paarprasts. Es nemaaku izteikties pareizi, ietvert domu vaardos. Un kad shaadi notiek paaraak biezhi, respektiivi, tieku paarprasts. man negribas neko diskuteet un paraak domaat.

taakaa nenjem ljaunaa ja es tev neatbildu uz dazhiem peedeejiem poustu komentaariem, jo man vienkaarshi ljooti negribas domaat kautko un konflikteet ar citiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

:)
[info]copy
2003-12-07 20:35 (saite)
uz visu jau nemaz nav iespeejams atbildeet :)

bet vajag gan izteikt savas domas.paskaidrot katram 'idiotam' gan nevajag...lai paarprot! man tieshi patiik, ka es kaut ko pasaku un neviens nesaprot to taa, kaa es biju domaajusi, un tad ir interesanti paskatiities, kaa vinji ir sapratushi. taa tu arii, nemaz iipashi nemeegjinaadams izprast, reizeem saproti, kas tas pa cilveeku un ko vinjsh domaa ;)

un lai tev tieshaam izdodas taa pamatiigi gariigi atpuusties!
peec tam ir atkal jauni speeki un prieks domaat :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?