Sems ([info]sems) rakstīja,
@ 2004-01-27 00:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
...
Tajā pašā grāmatiņā, ko pieminēju iepriekšējā topikā, izlasīju kaut ko tādu, kas man lika sirdej nodrebināties un aukstas skudriņas izjust.

"Divdesmit septiņas dienas kāds zīdainis, kurš bija piedzimis Sv. Vincenta slimnīcā Ņujorkā, šķita pilnīgi normāls: bērns raudāja, ēda un kustējās. Tikai pēc viņa nāves ārsti sekcijā atklāja, ka tam vispār nav bijis smadzeņu."

Diemžēl vairāk par šo gadijumu šajā grāmatā nekā nav. Kaut gan fakts izklausās apšaubāms un neticams, rakstnieks (Čārlzs Berlics - R.I.P) ir diezgan pazīstama personība un diez vai nodarbojas ar vienkāršu baumu izgudrošanu un tālāk izplatīšanu.

Bet ne ko jau nevar zināt, kādu labu laiciņu atpakaļ vienā no avīzēm bija atmaskojoša bilde, kurā kāds slavu ieguvis arheologs rīta agrumā (laikam) ar kājām, kamēr neviens neredz, iemīda izrakuma vietā dažādus mazus arheoloģiskos priekšmetiņus. Pēc tam gājis gulēt, un nākamajā rītā izlicies, ka atrod tos. Vareni izdomāts!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

ir interesanti!
[info]copy
2004-01-27 00:50 (saite)
bet varbuut nemaz smadzenes nav taas, kas nosaka muusu darbiibu utt?
fizikaa relativitaates teorija apgaaza visu ieprieksheejo klasisko fiziku, varbuut klaiskaas biologjijas apgaashana veel ir priekshaa? ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?