Sems ([info]sems) rakstīja,
@ 2003-12-19 21:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pokemoni un tādā gārā.
Ievēroju, ka cilvēkiem ir tāda tieksme iedomāties, ka viņiem kaut kas patīk, pievelk vai saista, kaut gan reāli tā nemaz nav. Ņemsim kaut vai par piemēru bēdīgi slavenos pokemonus, kuriem raksturīgi gan stilā, gan mūzikā izvēlēties tādas lietas, kuras viņi tikai iedomājas, ka viņiem tās patīk. Nav tā, ka it kā viņi apzināti tā darītu, lai tikai izpatiktu un tiktu klāt kādai konkrētai sabiedrības grupai, slānim, bet gan viņi tiešām ir iedomājušies, ka viņiem tas viss patīk un ir liela sirds lieta. Kaut gan pats indivīds jūt, ka ir nonācis lielās pretrunās ar sevi.

Nezinu kā ir patiesībā, bet tā domāju es.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]copy
2003-12-19 23:58 (saite)
kaa tad lai zina, kad tev patiik tieshaam tieshaam un kad tikai taapeec, ka esi pokemons? :) un es gan nezinu, vai pats cilveeks nonaak pretrunaas ar sevi. citi nonaak pretrunaas par vinju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sems
2003-12-20 11:50 (saite)
to gan es nezinu kaaa lai zina :), bet ir tak zinaams, ka cilveekiem ir taada lieta ka pashiegalvoshana vai kaa vinju tur sauca. Tas ir apmeeram tas pats kaa iegalvot sev kautko, kaut vai dzilji sirdii zini ka taa nav un nebuus. Par to vienkaarshi nedomaa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]doomed
2003-12-27 12:56 (saite)
esmu spiests tev piekrist

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?