secondplace ([info]secondplace) rakstīja,
@ 2004-12-21 08:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shis riits ir iipashs. shaadaa riitaa gribas uzseesties uz melna zirga un auljot.
bet vispaar varbuut ir veerts uzskaitiit savas izjuutas/atklaajumus.
taatad:
1) no riita pa ielu man garaam pabrauc pavisam parasta smagaa mashiina... kurai visa kabiine ir nodekoreeta ar kraasainaam lampinjaam (nee, nav coca-cola). kaut kur ieksheeji noknjudinaas ziemassveetki.
2) shkjiet, ka miinusu skaits naktii nav iipashi svaarstiijies, tomeer ap pusvieniem naktii, ejot maajaas, shkjita tiiri silti, turpretii no riita es tieshaam nosalu.
3) izraadaas, ka no gjertruudes ielas liidz forum cinemas var ne tikai vienkaarshi aiziet, bet arii izbaudiit extreemas izjuutas.
4) kad jau ceturto dienu nekas nenotiek taa, kaa buutu gribeejies/ieplaanots, var saakt domaat, kas vareetu nojukt shodien, riit, pariit un vai vispaar es tikshu uz laukiem ziemassveetkos.
5) oceans twelve ir galiigi garaam. pusi filmas ir vienkaarshi garlaiciigi. doma laba, bet nu tak to visu vareeja uztaisiit daudz, daudz labaak. rodas sajuuta, ka soderbergs taa mazliet paspeeleejaas (nu, lai incantaak, pieaicinaaja klaat tos aktieriishus) un vinjam bij pilniigi vienalga, vai skatiitaajs kaut ko guus no taa visa vai nee.
6) kad ir riktiigi apdedzinaatas auxleejas, ir sasodiiti gruuti eest. un saapiigi. taapeec turpmaak jaaatceras, ka ar tikko ceptaam aabolu maiziiteem ir jaauzmanaas (iipashi, ja praatu aiznjem kaulinju meshana un ciematinju buuveeshana).
7) es veel joprojaam gribu karstviinu.
8) es veel joprojaam gribu, lai mani miilji apskauj.
9) tikai vakar ap vieniem naktii aizdedzinaajaam visas adventes sveciites.
10) esmu riktiigi aizraavusies ar to galda speeli, bet nekaadi nesanaak normaali un liidz galam izspeeleet.
11) mani tomeer nebeidz paarsteigt, cik krasi mainaas cilveeku uzvediiba, kad vinji tuseejas draugu kompaanijaa vai paliek ar kaadu divataa. mana arii?
12) ljoti sen neesmu bijusi bazniicaa. bet vakar peekshnji sapratu, ko es veelos luugt Dievam. vispaariigaas lietaas jau bij skaidrs, bet tagad es zinu, ar ko saakt.
13) es speeju tomeer notureeties, lai nepiekliegtu vinja dziivi. nezinu, vai tas ir labi, bet priecee apzinja, ka tomeer to speeju.
14) cilveekiem gribas riikoties saskanjaa ar sevi. tikai nez kaapeec aizmirstaas padomaat, ka citi juutas pavisam citaadaak.
15) paaris meeneshu laikaa taa arii neesmu iemaaciijusies atbildeet uz jautaajumu par to, kaa man iet.
16) es atljaushos uz paaris meiliem atbildeet pavisam godiigi, jo maajieni netiek saprasti.
17) ............


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?