pusdūšiņa ([info]zurka) rakstīja,
nu, tad var nūdeles, ko tēja kaut kad gardumos aprakstīja: rīsu nūdeles, tofu, ola (var mierīgi bez), sīpolloki (arī var nelikt), zemesriekstu (esmu likusi arī valriekstu) sviests un zaļā karija mērce (no blue dragon, var dabūt stokmanī).
tofu sagriež un apcep. apcep arī olu un lokus. aplej nūdeles, notur +/- 3 minūtes. saliek visu katlā vai pannā, iemaisa zemesriekstu sviestu un mērci. var pasniegt ar rīvētiem zemesriekstiem (es gan šitā blenderi sabeidzu).
garšo saldeni, tāpēc dažiem nepatīk.
man garšo ļoti ļoti.

ā, baigi labi ir puķkāposti ar kartupeļiem, papriku, skābo krējumu (lakto riebīgi sarāva un atūdeņoja) un kariju.

savulaik mans firmas ēdiens (vēl studenta laikos) bija tomātu zupa. lai gan man negaršo vārīti kāposti, šitajā zupā baigi labi. tātad - izvāra kartupeļus (kā zupai, gabaliņos), apcep nedaudz smalki sagriezta visparastākā kāposta un sarīvēta burkāna, liek pie kartupeļiem pasautēties kādas 5 minūtes. iegāž katlā tomātu sulu (var arī konservētus tomātus), čilli pulveri u.c. garšvielas. kad uzmet burbuli, ieslidina divas milzīgas karotes kausētā siera. izkausē un ēd. nebija neviena, kam negaršotu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?