09:12am 21/12/2007
  Šorīt aizdomīgi gaišs ārā!  
    Post
 
Suminājumi, vēlējumi   
09:28am 21/12/2007
  [info]angel_girl Klausīgus bērnus, mīļu vīru un pietiekami daudz brīvā laika sevis lutināšanai! [info]antuanete bezmaksas elektrību cepeškrāsns darbināšanai un vēl vēl kādu sen vēlētu ceļojumu! [info]aspirins vairāk brīvu domu un mazāk kreņķu un alkohola! [info]coma vairāk optimisma. [info]deep hmmm ... veselību?! [info]duujs optimismu, gaišas domas, mīļus cilvēkus un jaunus cimdiņus! [info]habibti turpināt būt tik gaišai un foršai kā līdz šim un vēl pieci grami pa virsu! [info]hagi vēlēju nemirstošas zivteles, labus bērnus, saprotošu un mīlošu vīru un kilogramu pērlītes :) [info]laukuroze seksuālo fantāziju piepildījumu, veiksmi jaunajā darbā un labu noskaņojumu 14. februārī! [info]lietus sen nav manīts, ta ka ... klausīgus PC! [info]lordramex lai mašīns nelūzt un atklāt jaunu geimzi kurā var ierakties un ārā nelīst! [info]murkjelis vienkāršu un sirsnīgu smaidu! [info]susure veselo saprātu un veiksmi mācībās, tikt pie mašīnas un aizvizināties ceļojumā uz siltajām zemēm! [info]watt stingru roku un sausas kājas! [info]zg kvalitatīvu seksu, nē ne seksu, bet mīlēšanos!  
    Read 4 - Post
 
Pavilkos!   
12:50pm 21/12/2007
  Cik atceros no aizejošā gada. Atskaite.
Veselība: ja neskaita mūžīgās izdarības ar pirkstu dauzīšanu un šmirģelēšanu, tad vienīgā bēda bij zobsāpes. A tā kā jau alkoholiķim pienākas - viss čībās.
Ģimenes dzīve: tikām pie jauna bērna, mīlam, cienam un baudam foršas ģimeniskās attiecības. Ja arī pa kādam mazkašķim, tad tas tikai padara krāsaināku dzīvi.
Darbs: pēc garām cīņām un vēlmes pašapliecināties tiku pie interesantāka, atbildīgāka un labāk atalgota darba.
Jaunumi: mājas smukināšana pamazām turpinās, izdarīts tas, ka uzbliezts vistupgrabs, sagādāti dēļi, celiņi remontēti utt utt. Izdarīts ļoti daudz un simtreiz vairāk vēl jāizdara. Nomira mīļsunīc Hēriņš. Tikām pie otrās mašīnas. Un drošvien vēl visādi citādi labumi par kuriem neatceros, vai neliekas pieminēšanas vērti.
Gudrība: Piežmiedzu savu prof izglītību, iestājos uz bakalauriem, bet tā arī neuzvienu no lekcijām neesmu bijis. Izglītojos Oracle kursos. Un esmu savācies dzīves gudrības (ja tā turpināšu, būšu kašķīgs, bet dikti gudrs vecs perdelis savos pensiju gados).

Vošim gads pagājis vienā milzīgā pozitīvismā, par ko arī prieks!
Tagad tik jāizdomā, ko patiešām es vēlos, lai zinu ko vēlēties pirmajā minūtē jaunajā gadā!

Priecīgus un seksa pilnus svētkus - man tādi būs :) un kam skauž, lai draudzējas ar sevi :P
 
    Post
 
   
01:44pm 21/12/2007
  Ha -
http://klab.lv/users/savaadaisu/1113337.html
 
    Read 3 - Post