Regīna ([info]saulainaelpa) rakstīja,
@ 2011-10-18 16:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
oh my, pēc 1,5g. pārtraukuma atcerējos, ka man ir blogīc.
apstrīdot ierakstu kas tapis ar iepriekš minētu laika atstarpi pirmkārt jāuzsver, ka vairs nesmēķēju un arī negleznoju. bet jogot gan man tagad patīk pat daudz vairāk kā iepriekš.
un esmu netipiski sev palikusi paslinka pēdējā laikā. t.i., joprojām esmu aktīva, bet izvairos no 'liekas atbildības', pa ļoti ilgiem laikiem nedēļas nogalei izvēlējos nevis nodoties studiju darbiem, bet tusēšanai.
un šodien vispār - nemanāmi parakstījos nodarbinātības aģentūras organizētajos semināros un izlaidos, jo sapratu, ka tieši šajos man nebūs nekāda intelektuāla izaugsme. iepriekšējos gan bija un guvu ne tikai teorētisku ieskatu, bet arī praktiski pielietojamas atziņas.
palasot iepriekš rakstīto šis tas izbrīna, šis tas atgādina jau sen aizmirsto no manas dzīves, bet tādus mini-ierakstus pārlasīt ir pat interesantāk nekā ar roku rakstīto diary ko piekopu sapņainajos pusaudžu gados.
un vispār kopumā vērtējot, mana dzīve arī iepriekš bijusi ineteresanta, bet tagad ir vēl vairāk - tā ir arī daudz vieglāka, aktīvāka un tieši tāpēc arī foršāka. tas tā pozitīvi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?