Austrumu pelnrušķīte ar ēzeļa ausīm stiepj pikaču caur kapiem naktī

« previous entry | next entry »
Dec. 7th, 2009 | 12:31 pm

Līdz elektrības izzušanai paspējām uzcept siera kūku. Par cepšanu ir atsevišķs stāsts (īsumā: mums nebija dziļās pannas tāpēc kūka sanāca paplāna; bez tam to pannu nevarēja ielikt cepeškrāsnī taisni, tāpēc viens gals bija biezāks; lai masa izlīdzinātos, mēs pannu visu laiku grozījām tāpēc kūkas vidū sanāca draudīga paskata vilnis. Ā, un vēl jau cepumus mēs sadrupinājām ne jau drupačās, bet lielos kusakos, kas kūkā izskatījās pēc mazām saliņām vai palielākiem kuģiem. Vārdsakot, viss bija nepareizi, bet garšoja tikvaitā lieliski.)

Kūku cepšana vispār ir īsākais ceļš uz laimi. Kuļot olas, es, spēja prieka pārņemta, auroju līdzi pa Skonto skanošajam "It must have been love" un grozīju dibenu ap ko biju aplikusi vēderdeju jostu, tā ka izveidojās neiedomājama skaņu kompozīcija - mikseris + radio + mana aurošana + vēderdeju jostas žvadzēšana. Jutos kā austrumu pelnrušķīte pati savā skaistajā ballē.

Bet tad tika izsisti korķi un iestājās klusums.

Mēs iededzām sveces. Māja pēkšņi bija kā liels melns milzu kaķis, kura siltajā samtainajā ielokā bijām ieritinājušās mēs. Māja-kaķis murrāja ūdenim burbuļojot radiatoros, un es jutos pilnībā aplaimota.

Elektrības nebija vēl arī nākamajā rītā, un mēs svečugaismā ēdām pasakainas brokastis - siera kūku ar divām bumbiņām saldējuma un kafiju ar pienu. Tad gāju uz Palidzesim.lv izstādes atklāšanu un koncertu Spicē. Varenākais brīdis bija, kad uz skatuves ar kruķīšiem uzkāpa Iļja . Viņš kā sāka dziedāt, tā saraudināja pilnīgi visus. Smalkās dāmas ar dārgo veikalu maisiņiem piņņāja neslēpjoties, bet viņu uhažori apjukumā berzēja sasārtušos degunus. Tas bija tiešām iespaidīgs skats.

Tad uzreiz nokļuvu Bērnumājas tirdziņā. Visas trofejas momentā saģērbu un sakāru sev virsū, tā ka beigās sanāca graujošs tērps ar kārtu kārtām savilktiem mežģīņu krekliņiem, zīda svārkiem, Karīnas skaisto lakatu, zemeņu auskariem un ēzelīša ausīm uz galvas. Pašā vakarā uzvilku rozā gumijas cimdus un tīrīju podu, un Janošs, mani tādu ieraudzījis, apraudājās aiz sajūsmas. Nu un pašās beigās bija aina ar milzu plīša pikaču stiepšanu cauri kapiem tumsā. Kāpēc mums neseko reportieri un to visu nefilmē, joprojām nav skaidrs.

Link | piebilst | Add to Memories


Comments {6}

(no subject)

from: [info]murse
date: Dec. 7th, 2009 - 01:24 pm
Link

tiešām, kāpēc? ai, cik jauki :))

Atbildēt | Thread


bettyboob

(no subject)

from: [info]san
date: Dec. 7th, 2009 - 02:42 pm
Link

nu jā, sen jau vajadzēja uzrakstīt projektu kultūrkapitālfondam!

Atbildēt | Parent


(no subject)

from: [info]irrapirra
date: Dec. 7th, 2009 - 06:42 pm
Link

hmm, bet brīdī kad ir tai visā iekša, tas tik liekas tīri vai tā neko sev jau... bet kad sadistancējas, piemēram vanšu tilta atstatumā... tad ir āpā paranormāli un ne tikai KKFu, bet arī Sorosu un UNESCO jābrīdina, kas viņiem gar gardeguņiem pikačū mugurās šurpu turpu savus ceļus lēkā... sasmējos arī par vareno ūbermini tērpto tenisisti, kura veiksmīgi ispēlēja pāris setus ar putekļusūcēju- raketes vietā un uzkožot mikrenes ķiplokdessieru ar kāju vilka pakaļ bērnu sēdeklītī 2-us mobīlos ritmiski pareizi dauzot, apmierināto Timotiņu... nu kaut kāda tādīga lejputrija man galvā samaisījusies

Atbildēt | Thread


bettyboob

(no subject)

from: [info]san
date: Dec. 7th, 2009 - 10:29 pm
Link

hehe un tu vēl neredzēji jūraszilā asimetriskiem rāvējiem rotātā kostīmā tērpto slēpotāju ar sarkanām balles kurpēm kājās, tā nu gan bij smalka. Drīzumā plānots ņemt to pikaču un iet fotogrāfēties kapos!
Bet tiešām, pārāk daudzi laiž garām šos vērtīgos skatus, es pat domāju kameru un prožektoru trūkums rada milzu kaitējumu cilvēcei..

Atbildēt | Parent


(no subject)

from: [info]kashadura
date: Dec. 7th, 2009 - 10:53 pm
Link

Jā... Hehehe

Atbildēt


nukirbis

(no subject)

from: [info]nukirbis
date: Dec. 8th, 2009 - 12:22 am
Link

vispār- tik nezēlīgi jautri jums gājis.
Super!
p.s. Nākamreiz, kad saģērbsies tā poda tīrīšanai, palūdz, lai kāds tevi iemūžina.

Atbildēt