Februāris 3., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:39
Šodien 4. diena, kad uz darbu un atpakaļ ar velosipēdu. Kārtējo reizi sapratu, ka cik ātri es spēju pazaudēt savu fitnesa līmeni, tikpat ātri spēju to atgūt zināmās robežās. Pirmās pāris dienas riteņoju lēnāk nekā parasti skrienu un, kalnā augšā vilkdamās, gandrīz nosmaku, bet šodien atminos mājās 5 minūtes ātrāk kā pārējās dienas, un kalnā uzbraucu, gan ne bez iesvīdiena, bet elpošana neapstājās! Sāku saprast, ka kaut kas tajā visā ir.

Sākumā tas bija tikai tāpēc, ka jaunais darbs ir tālu un tās sasodītās tiesības joprojām neesmu nolikusi. Nevēlos lai visi mani vadā uz darbu un atpakaļ kā tādu princesi. Plusi - var kārtīgi pamosties pa ceļam uz darbu, var iesmiet par visiem tiem nabagiem, kas sēž satiksmes sastrēgumos katru rītu, varbūt uztrennēšu kājas nedaudz. Mīnusi - šorīt, piemēram, sāka snigt. Neteikšu, ka biju ļoti priecīga par krusas tipa sniegpārslām, kas sitās man taisni sejā. Esmu arī pamanījusies jau apslimt. (Nu kāpēc es esmu tik trausla puķīte, ka tikko aukstāks vējš uzpūš, man sākas iesnas un klepus?). Pagājušonedēļ visu laiku lija.

Esmu arī pamanījusi, ka riteņošana savā ziņā arī vienkāršo dzīvi. Man nav daudz apģērbu, kuri neburzās, tāpēc vairs diži nestresoju ko vilkt uz darbu, jo baigo variantu nav. Krāsoties baigā jēga nav, jo tāpat sāc svīst vai lietus/sniegs visu izsmērē pa seju (turklāt pēc 20 minūtēm svaigā gaisā, seja tik un tā ir patīkami sārta). Ar matiem nekad neesmu pārlieku ņēmusies.

Cibiņi, kuri arī riteņo uz darbu - kā tiekat galā ar apģērbu - vai pārģerbjaties darbā? Ņemat apģērbu līdzi? Turat pāris komplektus darbā?

(9 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:3. Februāris 2016 - 20:36
(Link)
braucu lēnām, lietoju vichy antiperspirantu un garu lietusmēteli.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:3. Februāris 2016 - 21:03
(Link)
Tas vichy labs? Pagaidām ar baigo svīšanu necīnos, bet informācija jāievāc tik un tā! :)
[User Picture]
From:[info]virginia_rabbit
Date:3. Februāris 2016 - 21:05
(Link)
man darbs bija pret kalnu vairākus km, un ar vichy paduse sausa,nekādas smakas. ikdienā citādi es pat nekādu dezo nelietoju, nesvīstu pàrāk.
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:3. Februāris 2016 - 20:58
(Link)
izlienam no gultas, nomazgajam muti, uzvelkam ritenjdrebes, sasienam matus aste un kjiveri galva + brilles ar vieglu toniti, lai vejs un lietus nepusj tiesi acis. Un tad loti sportiska tempa uz darbu. Soma lidzi drebes, darba skapiti sampuns, dvielis, kosmetika. Tad naski nodusojamies (velams kontrastdusha), uzkrasojamies un iesmarzojamies. Diena var sakties lieliski, loti labi var pamosties.
Ja nebutu darba dusha, ar riteni nebrauktu nekada gadijuma, jo es atri iesvistu un cels paugurains, nebutu patikami.
Tev vaja imunsistema, ja atri saslimsti, palieto kadu vitaminu. Ari Tava ritenjbrauksana imunsistemai noteikti nak par labu, jo noruda.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:3. Februāris 2016 - 21:01
(Link)
Ak laimīgā, man nav darbā dušas!! Bet, par laimi, man tikai 15 - 20 minūtes ceļš un tikai viens liels kalns. Pārlieku nesvīstu un vēl neviens nav sūdzējies, ka ožu! :D Parasti ieveļos darbā ap 8, kas ir pirms oficiālā darba sākuma ap 9, pasēžu savās trennuškās, atdziestu un ir ok!

Zini, smieklīgi, bet visu mūžu ienīdu tās riteņbraucēju brilles, vienmēr smējos par visiem, kam tādas bija - ko tu no Matrix izkāpis? Bet sāku apdomāt, varbūt vajag. Šodien muša acī ielidoja.
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:3. Februāris 2016 - 21:06
(Link)
man ari sausmigi riebjas tas sportiskas Matrix brilles, tas ir arpus komforta zonas, kuru nevaru vel parkapt... Es perku letas plastmasas brilles a la krasainas, gaisas saulesbrilles, kas drosi vien domatas festivaliem :)

par dushu jaa, drosi vien ari nesmirdetu, bet nu ta passajuta butu ka butu
[User Picture]
From:[info]apjukums
Date:3. Februāris 2016 - 23:31
(Link)
man ir 20 minūšuu riteņbrauciens uz darbu, nu jau vairākus gadus. jau pierasts, svīstu tikai vasarās, un arī tad jau esmu iemanījusies īsto tempu atrast, lai pārāk nepārpūlētos. uz skaistajiem mēteļiem vairs neskatos, bet arī riteņbraucēju autfitos nelienu, jo tajos svīst vēl vairāk. prakstiska ziemas jaka (=pufaika) ar lielu kapuci. un vienmēr līdzi skropstu tuša krimināliem gadījumiem :) man bieži no rītiem asaro acis, kas kaitina vēl vairāk nekā lietus un vējš.
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:12. Februāris 2016 - 13:59
(Link)
Maneejais ar pro cycling nodarbojas,ka no ritiem brauc kaa treninjaa uz darbu, kur vinjam ir ekstra drebes, dusha un tad dodas darba darishanaas. Un taa ari atpakalj. zini tie smiekligi apspiletie kostiminji, nu ta no rita sagjerbjas un es tik smiiknjaaju. Bet es arii driiz bushu viens no shitiem apspiileetajiem ielaas :)
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:14. Februāris 2016 - 17:28
(Link)
Jā, es redzēju instagramā, ka tev cycling shoes? Jau esi iemēģinājusi? Kā ir? Pagaidām braukāju ar treniņapaviem, bet ja Karls saka, ka vajag tos speciālos apavus, jo tad esot vieglāk.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba