Februāris 3., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
17:39

(9 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:3. Februāris 2016 - 20:58
(Link)
izlienam no gultas, nomazgajam muti, uzvelkam ritenjdrebes, sasienam matus aste un kjiveri galva + brilles ar vieglu toniti, lai vejs un lietus nepusj tiesi acis. Un tad loti sportiska tempa uz darbu. Soma lidzi drebes, darba skapiti sampuns, dvielis, kosmetika. Tad naski nodusojamies (velams kontrastdusha), uzkrasojamies un iesmarzojamies. Diena var sakties lieliski, loti labi var pamosties.
Ja nebutu darba dusha, ar riteni nebrauktu nekada gadijuma, jo es atri iesvistu un cels paugurains, nebutu patikami.
Tev vaja imunsistema, ja atri saslimsti, palieto kadu vitaminu. Ari Tava ritenjbrauksana imunsistemai noteikti nak par labu, jo noruda.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:3. Februāris 2016 - 21:01
(Link)
Ak laimīgā, man nav darbā dušas!! Bet, par laimi, man tikai 15 - 20 minūtes ceļš un tikai viens liels kalns. Pārlieku nesvīstu un vēl neviens nav sūdzējies, ka ožu! :D Parasti ieveļos darbā ap 8, kas ir pirms oficiālā darba sākuma ap 9, pasēžu savās trennuškās, atdziestu un ir ok!

Zini, smieklīgi, bet visu mūžu ienīdu tās riteņbraucēju brilles, vienmēr smējos par visiem, kam tādas bija - ko tu no Matrix izkāpis? Bet sāku apdomāt, varbūt vajag. Šodien muša acī ielidoja.
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:3. Februāris 2016 - 21:06
(Link)
man ari sausmigi riebjas tas sportiskas Matrix brilles, tas ir arpus komforta zonas, kuru nevaru vel parkapt... Es perku letas plastmasas brilles a la krasainas, gaisas saulesbrilles, kas drosi vien domatas festivaliem :)

par dushu jaa, drosi vien ari nesmirdetu, bet nu ta passajuta butu ka butu
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba