Janvāris 20., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:02


Šodien biju uz pirmo Body Step nodarbību savā mūžā. Es vispār esmu vairāk sporta zāles meitene, nekā apmeklēju nodarbības, bet kaut kā izdomāju, ka vajag pamēģināt kā ir, kad kāds priekšā bļaustās un rāda kas jādara, savādāk visi tie trenažieri sāk mazliet apnikt. Paķēra. Lai gan nācās sarkt un bālēt, jo man koordinācijas nav it nekādas - es nevaru savienot kāju kustības ar rokām un vairāk izskatījos pēc kaut kāda atpalikušā cilvēka, bija forši, tagad tāds nogurums, nespēju noticēt, ka lēkāšana uz maza soliņa var tik ļoti nogurdināt. Nākamās nedēļas plānā ir apmeklēt Body Combat, nav ne jausmas kas tas par zvēru, bet cik saprotu, kaut kādi cīņas elementi sakombinēti ar fitnesu, izklausās interesanti. Vai kāds no jums apmeklē nodarbības? Kuras ir tās labākās?
Jebkurā gadījumā, fiziskās aktivitātes ir foršas un raisa atkarību, turklāt motivē dzīvot labāk - nevaru iedomāties, ka pēc visiem šiem pūliņiem pusotras stundas garumā, tagad nosēstos un apēstu paku čipsu.

(9 piebilda | piebilst)

Comments:


[User Picture]
From:[info]zazazumm
Date:20. Janvāris 2013 - 14:20
(Link)
man ari patik nodarbibs ar step platformu
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:20. Janvāris 2013 - 14:28
(Link)
nav tā, ka ar laiku apnīk? šobrīd man ir interesanti, jo challenge tāds, viss jauns un grūti, bet tad kad iemācīšos visu soļus, ko tad?
[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:20. Janvāris 2013 - 14:43
(Link)
man visvairāk tomēr pilates patīk. it kā īzī, lēni, bet tāds spēks!
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:20. Janvāris 2013 - 16:12
(Link)
nekad neesmu mēģinājusi pilates - t.i. gājusi uz nodarbībām, tikai cik esmu paskatījusies video youtube un palasījusi, es nesaprotu kā tur tā elpošana vēderā notiek, cik saprotu uz to ir baigais uzsvars lai viss tā pareizi būtu. bet vispār ir efekts - nostiprina ķermeni?
[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:20. Janvāris 2013 - 17:31
(Link)
ir, ir! vingrs ķermenis, lokans ķermenis un arī mugurai baigi labi.

treneres jau parasti labi pamāca to elpošanu un var piešauties tīri ātri!
[User Picture]
From:[info]colder_
Date:20. Janvāris 2013 - 15:29
(Link)
Man jau ir manas ierastas nodarbības, ko apmeklēju - ūdensaerobika, kalanētika/pilates, joga, body balance. es uz kareivīgajiem body-kkas nespēju, man nav uztvere :D Jau laikmetīgajā dancošanā es atpalieku no visas grupas,haha.
[User Picture]
From:[info]samantta
Date:20. Janvāris 2013 - 16:10
(Link)
tu vispār esi malacis, es tikai lasu visas tās lietas ko dari un apbrīnoju tavu uzņēmību :)
man atkal vajag tieši kareivīgos, man nav pacietības kaut ko balansēt un relaksēties (bet varbūt vajadzētu!), par daudz enerģijas.
[User Picture]
From:[info]scorpse
Date:20. Janvāris 2013 - 20:55
(Link)
Vairākus gadus gāju vienkārši uz Step Aerobics - gan ārzemēs, gan LV. Vislabāk patika tās nodarbības, kur vienas stundas laikā iemācījāmies kādu vienkāršu horeogrāfiju, ko līdz nodarbības beigām visi labi prata. Nākamajā nodarbībā - atkal kas jauns un viegls. Šeit LV ir daudz sarežģītāki soļi, bet viss atkārtojas, tas man ne pārāk patīk.
Tad stepu pametu, jo pārāk liela slodze kājām esot, un man jau tā grūti ar kājām. Nesen sāku iet uz zumbu, smieklīgi, daudz mūzikas, noguruma it kā nav, bet nevaru saprast, vai patīk vai nē. Rīt trešā nodarbība.
Lēnie mani arī galīgi nesaista - elpošanas, jogas, staipīšanās. Vajag kaut ko, kā laikā nav garlaicīgi.
[User Picture]
From:[info]non_sense
Date:20. Janvāris 2013 - 22:45
(Link)
Man patik grupu nodarbibas - kopa jautrak. Tu pats sevi vairak dzen, jo ipasi pilates. Ir cilveks, kas pieskata, vai vingrojumi tiek pilditi pareizi. Tiesa, tas ir loti atkarigs no trenneres: citam rup vairak, citam mazak. Medzu pec tam vel paskriet vai aiziet uz baseinu.
Pagaidam Zumba it is.
master of procrastination -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
my tags
architizer
pēdējie klabojumi

> Go to Top
Sviesta Ciba