December 2019

Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba

pieradinam pie ieročiem



šitā notikuši hospitāļu ielas svētki.. rakstā nav minēts kas tos rīkojsi, tikai abstrakta iedzīvotāju iesaistīšana.. ar to nepietiek, lai rīgā uzrīkotu svētkus un tad khem, khem, khem, cik atbilstoši aktualitātēm pasaules modes tendencēs - svētkos īpašo noskaņu radija policija zirgu mugurās un čaļi ar šaujamiem. jē, hepī pīsī flover pover.
prdon, bet - wtf?

Comments

Kāpēc ne? Sīkajiem interesanti un, lai arī neatbalstu militarizētību, putlerjūgendus un bērziņjūgendus, tomēr nevajadzētu izlikties ne ka armija ir kaut kas tāls un mūs neskarošs, ne arī kā pašreizējie notikumi notiek kaut kur uz Marsa.
nu armijai būtu jābūt tālai un mūs neskarošai. svētkos bērniem dot paspēlēties ar cilvēku galināmajiem aparātiem, jā, tas ir pavisam saprātīgi. nedz arī saku, ka būtu jāizliekas, ka pasaulē tikai zied puķītes un čivina putniņi, bet - hospitālu ielas svētki, kurus ķipa rīko iedzīvotāji nez kāpēc vairāk līdzinās militārai parādei.. tad vismaz tā arī jāsaka - ot mēs tagad 'svētkos' mācīsim bērniem nogalināt un tas būs kruti, līksmojiet. bet te mūs atkal baro caur mucas spundi.
Vai Tu zini, kā izpaužas mācīšana nogalināt?
Tiem jauniešiem, kam ir interese par tādām lietām, tas nav jāmāca. Skraida ar koka piščikiem (nu, mūsdienās jau laikam plastmasas) un viens otru "galina". Kam neinteresē, neies arī pie šitiem.
Bet labi, štrunts par bērniem, vēl var strīdēties, cik reāls mārketinga pasākums šitas ir, ja domā par nākotnes rekrūšiem.
Es nesen vienos svētkos gāju garām līdzīgai aktivitātei (tik tur to darīja zemeņsardze) - zini, kas bija pirmā doma? O, mēs vairs nekarojam ar 2. pasaules kara ieročiem! Respektīvi, mūsu armiju pārstāv zolīdi, pieklājīgi, labi ģērbti, labi bruņoti un spēcīgi vīri.
Kolorādosiem tik patīk internetos stāstīt, cik nu mūsu armija ir nekāda. Taisni otrādi, tik mazai valstij mums varbūt nav ideāla, bet ir laba armija. Un tā mazā drošības sajūta, kas rodas, ir laba un vajadzīga. Lai kvaukšķi iet tālāk un rej, cik viss ir slikti. Mūsu armijnieki formas tērpos nepeldās strūklakās, nesmēķē, ir stalti un spēcīgi, kā vīri, tā sievas - dabiski, ka bērnam rodas cieņa, bet tas jau laikam slikti?
Stipri šaubos, ka kāda bērna psihei nu ir nodarīts ļaunums, jo dabūjis stroķi paturēt. Ja ir, tad žēl, bet viņam ļaunumu noteikti nodara arī parasta akmens paņemšana rokā, kuru tūlīt var ar kaķeni iešaut pa kaķeni.

Ak jā. Un, pilnīgi iespējams, ka tai ielā dzīvo kāds armijnieks, kas kolēģus uz svētkiem sarunāja... Tur izsenis mitinājušās militāristu ģimenes (Kazarmu iela, Hospitālis arī bija kara slimnīca), arī tagad ir vairākas spēka struktūras tur apkārt... Nebūtu brīnums.
vienīgais, kam varu piekrist - hospitālu ielas apkaimē patiešam ir visādas struktūras.
slimnīcas gan arī varētu iziet ielas un parādīt jaunāos zāģus un implantus.. bete.

tas ka armijas pārstāvji nepledās strūklakās un nesmēķē, par to man būtu viņi jāciena un jājūtas droši? jājūtas droši jo labi aprīkots, saformatēts zombiju bars ir gatavs "mani aizstāvēt"? tikpat labi purčika mafija varētu rīkot šadas parādes un ar nepeldēšanos struklakās un pisķikiem iedvest bērniem cieņu...
Labrīt. Par Vešņakovu skolā 1. septembrī es pat nerunāju. Gļušakovs ar visu savu varzu regulāri dodas pa skolām.
Un jā, es to uzskatu par Purčika mafijas daļu.
ofisa planktonam to nesaprast. Tas nekas, ka visa pasaules vēsture ir vardarbībā sakņota. Kas nevar sevi aizstāvēt, tam, piemēram nav tiesību uz savu zemi.Utt.
pff, visa pasaule bruņojas, un mēs nē, kā kaut kādi vakarējie?? dodiet mums šurp ieročus!
tas pastiprina manu priekšstatu, ka rīgas ielās tagad visi staigā ar kareivīgu erekciju
tā tak puķu puška!!
nu bet... tas jau minēts tekstā zem bildes - flover pover.
personīgi man militārās parādes šķiet pavisam normāla dižošanās, šovs tautai.
taču, kad 1.septembrī sīkā skolas gaitenī ieraudzīju kabinetu "Jaunsargi", piezagās jautājums, fak, kur mēs esam nokļuvuši?