sade ([info]sade) rakstīja,
@ 2009-11-11 12:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:narmaļna
Mūzika:nav

Nu tad neliela atskaite par manu kārtējo braucienu uz Somiju.
Centrā satiekamies pusstundu vēlāk nekā bija plānots. Bet nekas, mums vēl bišķi ir laiks. Vēl jāaizskrien uz Galeriju, tāpēc mūsu plānotie laiki nojūk. Ierodamies lidostā, izčekojam, ka sācies boarding un nolemjam, ka varam vēl mierīgi aiziet uzpīpēt un tad gan jau jāiet. Tā arī darām. Pie pasu kontroles un check in ierodamies precīzi 35 minūtes pirms geitu slēgšanas. Noskatos, ka atšķirībā no pārējām reizēm pie kontroles stāv čalis. Nu neko, tad laižam. Lepnā gaitā pieeju pie čaļa, izņemu biļetes un bļāāāāā, viens sīkums - līdz geitu slēgšanai 30 minūtes, es esmu lidostā, un mana pase ir mājās! Ups.
Tajā pašā laikā pie lidostas šī paša iepriekšminētā čaļa mašīnā piebrauc divi viņa draugi, kuriem līdz lidmašīnai ir vēl vairāk nekā 2 stundas, bet aiz neko darīt viņi atbraukuši daudz ātrāk.
Tā nu kamēr es atvados no K un novēlu viņai veksmīgu braucienu, lidostas čalis jau noskaidrojis, kur jābrauc, sarunājis draugus, paņēmis manus iekāpšanas dokumentus un ātra tempā ved mani uz izeju. Tātad - braucam pēc pases.
Ticiet vai nē, bet pusstundas laikā aizbraucām no lidostas gandrīz līdz mājām un atpakaļ. Pats personīgi parūpējies par kontroles iziešanu un aizved mani līdz pašiem geitiem. Tieši pāris minūtes pirms slēgšanas es ar pasi rokā iekāpju autobusā.
Tā lūk, mīlīši. Ir mums arī labi cilvēki Latvijā. :)
Ok, tagad man priekšā stāv vēl viens smags pārbaudījums - brauciens uz spa un ūdens atrakciju parku. Turam īkšķus, lai man nesākas panika!
Sniega te ir daudz, daudz, daudz!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?