( Post a new comment )
briinumcepuminjsh[info]french_mime on May 20th, 2013 - 03:51 pm
Ja. Man gan ir gruti iedomaties kas butu tie cilveki, kam tas butu erti un forsi un pienemami, vienkarsi tapec, ka es pati nejustos labi tapec hard to relate. Un es varu iedomaties scenariju kur piemeram virietis pasaka hei bet es nemaz neesmu monogams tapec man bus citas sievietes ok, un sieviete pasaka nu ja labi, jo monogamy is ridiculous apparently un es tevi milu tapec dari ka veles un es tevi atbalstisu, bet slepeni raudas un cietis no greizsirdigam jutam. I mean var jau nolemt, ka mes busim ne-monogami, bet ir jaskatas ka tas liek justies un vai nav ta ka tada doma liekas pievilciga tikai teoretiski but in reality feelings get hurt. Vai ari vienam tas ir ideali bet partneris to tikai klusiba piecies, jo mil. Par so temu ideali piemerota un interesanta filma- Happiness by Agnes Varda.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]imago_dei on May 20th, 2013 - 04:04 pm
attiecības, kurās sieviete cieš es nedefinētu kā attiecības, kuras strādā, tas ir - kā attiecības, kurās abiem ir labi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on May 20th, 2013 - 04:30 pm
Ta ari es to domaju rakstot, jo tad kad mil iespejams ka piekrit tadai situacijai un no malas izskatas ka ne-monogamija strada un visiem ir mutual consent, bet patiesiba ieksa cilveks jutas slikti un greizsirdigi.
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on May 20th, 2013 - 04:17 pm
jā, arī nesenāka home at the end of the world, tur arī tās problēmas ar uzmanības dalīšanu un priekšstatiem, ka jūtas pret vienu noteikti ir "īstākas".

principā gan vēl arī noteikti būtu jānošķir ne-monogāmas attiecības, kur visi iesaistītie ir puslīdz pastāvīgi elementi, no tādām, kur ir divi pastāvīgās attiecībās, kas tad veido īslaicīgas attiecības/iesaistās seksuālos encounters ar citiem - tādās jau visdrīzāk var runāt par atšķirīgu jūtu intensitāti, kamēr kaut kādās polyamorous situācijās kāpēc gan lai nevarētu mīlēt divus cilvēkus no sirds un no rajona vienlaicīgi, galu galā, mēs spējam mīlēt vairākus bērnus vienlaicīgi un just vienādi stipras draudzības jūtas pret vairākiem cilvēkiem utt
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on May 20th, 2013 - 04:33 pm
Nu es it ka varu iedomaties ka var milet vairakus cilvekus vienlaicigi, lidzigi ka var but vairaki loti labi draugi. Tacu es esmu parak vecmodiga lai iedomatos kas tur notiek katra dalibnieka galva , tad kad pieliek tam visam klat seksu. Man skiet parak sarezgiti, un iespejams vientuli ari.
(Reply) (Parent) (Link)