07 February 2013 @ 05:53 pm
skilled practice  
es nemāku izvārīt rīsus.
 
 
( Post a new comment )
[info]fedrs on February 7th, 2013 - 06:06 pm
Kas tur ko mācēt? Noskalo, uzlej ūdeni un liec vārīties. Kad ūdens izvārījies, izslēdz plīti.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 7th, 2013 - 06:10 pm
sanāk kaut kāda riebīga pļeka/piedeg. varbūt slikti rīsi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]fedrs on February 7th, 2013 - 06:13 pm
Lej mazāk ūdeni un vāri uz mazākas liesmas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 7th, 2013 - 06:19 pm
tencinu, mēģināšu.
(Reply) (Parent) (Link)
François Pignon[info]pinjons on February 7th, 2013 - 09:29 pm
Vismaz minetu taisīt māki?
(Reply) (Link)
rrr: tēju // skats no augšas // sarkanmate[info]rr_rrr_r on February 7th, 2013 - 09:54 pm
vai mēģināji izmantot rīsu:ūdens proporciju 1:2? ja, piemēam, noskalo vienu glāzi rīsu un tad aplej ar divām glāzēm ūdens un vāra uz tādas mērenas uguns, kad ūdens jau uzvārījies, tad tad, kad ūdens tik pat kā vairs nav pāri palicis, rīsi ir kļuvuši patīkama gatavuma. vai vismaz man šī metōde lielākoties ļoti labi ir strādājusi
ja nu kas, varam kādreiz kopīgi vārīt rīsus ^^
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 7th, 2013 - 10:01 pm
jā, man liekas, learning by participating=the best method
(Reply) (Parent) (Link)
Nyamo[info]nyamo on February 7th, 2013 - 10:31 pm
ja piedeg, ielej katlinjaa aukstu uudeni. Riisus noskalo un ieliec sietaa. Sietu uz katlinja. Ies leenaak, bet nepiedegs un smuki iztvaiceesies.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 7th, 2013 - 10:43 pm
izklausās labi, bet man šeit nav sietiņa un visdrīzāk arī nebūs, nav ko apkrauties ar mantām, kuras pēcāk nebūs, kur likt
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Nyamo[info]nyamo on February 7th, 2013 - 11:46 pm
laikam jau tasinība, tev jau nav plānu ilgāk šeit palikt :D
(Reply) (Parent) (Link)