03 February 2023 @ 12:55 pm
panna  
man ļoti gribas ieguldīt tādā nepiedegošajā pannā, kas gada, pusotra laikā nepārvēršas piedegošajā pannā, pat rūpīgi lietojot tikai koka un plastmasas rīkus maisīšanai utml. vai tas vispār ir iespējams? vai jums ir kādi ieteikumi?
 
 
( Post a new comment )
porcelāna lellīte[info]neraate on February 3rd, 2023 - 01:48 pm
Smaga būs, pilnu ar mērci karstu nepaņemsi, bet kad piešaujas ir labi. Ļoti garšīgi ir viss, kam zeltaina garoziņa, ja ir laba mīkla, pufīgās vai rauga pankūkas ideālas
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 3rd, 2023 - 02:07 pm
paldies, noderīgs komentārs par zeltainajām maliņām!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on February 3rd, 2023 - 04:40 pm
aizmirsu uzrakstīt, ka liels pluss ir tas, ka vienmērīgi uzsilst (drusku jāpagaida) un ilgi saglabā siltumu, ir gadījies pat pēc pāris stundām ēst pietiekoši siltu ēdienu vienkārši noceļot vāku. un arī kopšana nav sarežģīta. esmu taisījusi naan, diezgan dūmoja (ik pa laikam bija jānogriež liesma), bet izcepās ideāli un ļoti garšīgi
ja tu gribi, vari nākt ciemos cept pankūkas (jācep gan būs ļoti daudz) un iemēģināt :D
lielajā pannā arī pietiek vietas sautējumam/risoto etc divām lielām pieaugušo porcijām, man neprasās speciālu sautējumu pannu. bet nu vispār es sautējumus taisu pa tiešo katlā
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 3rd, 2023 - 04:53 pm
paldies!

jā, es arī daudz ko daru katlā vai cepeškrāsnī, tāpēc pannai diezgan skaidri zinu, ko gribu, un zinu, ka līdzšinējās pannas, manuprāt, pārāk ātri pārstāj būt spējīgas to nodrošināt :D
(Reply) (Parent) (Link)