aizmirsu uzrakstīt, ka liels pluss ir tas, ka vienmērīgi uzsilst (drusku jāpagaida) un ilgi saglabā siltumu, ir gadījies pat pēc pāris stundām ēst pietiekoši siltu ēdienu vienkārši noceļot vāku. un arī kopšana nav sarežģīta. esmu taisījusi naan, diezgan dūmoja (ik pa laikam bija jānogriež liesma), bet izcepās ideāli un ļoti garšīgi
ja tu gribi, vari nākt ciemos cept pankūkas (jācep gan būs ļoti daudz) un iemēģināt :D
lielajā pannā arī pietiek vietas sautējumam/risoto etc divām lielām pieaugušo porcijām, man neprasās speciālu sautējumu pannu. bet nu vispār es sautējumus taisu pa tiešo katlā
taustiņi zied kā pelējums - Post a comment
let it always be known that i was who i am
porcelāna lellīte (neraate) wrote on February 3rd, 2023 at 04:40 pm