27 October 2011 @ 12:06 am
es guļu pusdienlaikus  
nepietiek jau ar to, ka mans laukadarbs traucē man iet uz lekcijām (nu, tehniski tā varbūt nav vistiešākajā veidā viņa vaina, bet, nebijis jāiet uz skolu, noteikti varētu aiziet uz universitāti), arī vēl tas, uz ko es atnāku, surprise surprise, nenotiek. un es to nezinu, jo man neviens nav pateicis, ka datōru vajag ieslēgt arī pa dienu, ko es mēdzu pavadīt arī bez viņa.

man tomēr laikam tiešām ļoti vajag tādu gudru telefōnu. tādu, kurš man saka, ka man ir pienākuši ēpasti, jo es ēpastu mēdzu pārbaudīt praktiski vienmēr tikai vakarā, izņemot, ja zinu, ka kaut kas jāgaida/kāds no manis kaut ko gaida. un tāpēc es gandrīz nekad nepamanu, ja kāds pasniedzējs no rīta izdomā, ka vakarā kaut kas nenotiks. neuzmanīgā, nevērīgā es. man vajag sekretāru. vai vismaz tādu gudru telefōnu.

toties mana aizbraukšana uz nenotiekošo semināru radīja apstākļus, kuros es varēju visu savu skaidro naudu (diemžēl/par laimi gan atkal nebija daudz) atdot kādai sievietei, kas mēģināja salasīt naudu biļetei uz daugavpili. man vienalga, vai tā daugavpils bija domāta kā reālā vieta, vai kaut kas, kur nonāk, kad izdodas iegādāties, piemēram, pietiekami daudz grādīgā, pohuj.
mani jau nabagāku tas nepadara.
 
 
( Post a new comment )
[info]komeeta_naak on October 27th, 2011 - 12:42 am
smārtfounus jau tagad visur met pakaļ. vienīgi tiem mēdz arī ātri sprāgt nost baterija. zato var androīdiem, piemēram, sinhronizēt telefona kalendāru ar gūgli. es gan neesmu specs šitanī visā, bet gan jau kaut kā maģiski tādas lietas var dabūt gatavas, I believe.
priecē gan Tavs pozitīvisms par šiem "daugavpiliešiem", kas vispār jau ir ntos gadus veca naudas izprasīšanas lieta, but oh well.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 27th, 2011 - 12:50 am
nujā, bet man ir problēma, man ir riebīgas kaprīzes attiecībā uz telefōniem un diezko nepatīk bakstekrāni (bet teju visi gudri tālruņi ir tādi, no?), mīļais sīrupiņ, ko lai dara?

ai, bet zini, es laikam nekad nepārstāšu ticēt, ka vismaz viens no desmit daugavpiliešiem tiešām ir no daugavpils un tiešām netiek mājās (un kā gan lai zina, kurš ir kurš?) - gan tāpēc, ka pati esmu bijusi situācijā, kad nav transportnaudas valuables piespiedu atņemšanas dēļ, un vienīgā reālā cita iespēja ir iet mājās ar kājām, tāpēc zinu, cik riebīga tā sajūta, kad kādam paprasi, un tev netic; gan tapēc, ka satiku to sievieti grūtnieci; gan tāpēc, ka man vienkārši gribas ticēt, ka cilvēki nav melīgi nelieši
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]komeeta_naak on October 27th, 2011 - 12:51 am
var dabūt arī ar podziņām. tikai padārgi. vai kādu blackberry.

kā jau teicu, man prieks par Tavu pozitīvismu un Tev ir taisnība, a ja nu? jauki :)
(Reply) (Parent) (Link)
[info]kuzbas on October 27th, 2011 - 02:25 pm
Nu manam kaimiņam ungārma ir melnoga- uz izskatās ka strādā ideāli, zo varu ieteikt to. Viņš ar to laikam ka kūrē savus 3 epasta kontus utt. Un tas ir ar pogām!
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 27th, 2011 - 02:58 pm
bet man liekas, kazenes ir baigi dārgas, nē?
(Reply) (Parent) (Link)