27 October 2019 @ 04:01 am
 
ja šonakt nebūtu pulksteņu pārgriešana, es gandrīz būtu piešķīrusi jaunu nozīmi "nine to five", ierodoties mājās piecos no rīta. bet es darbu nesāku deviņos vakarā. (taču arī par laimi ne deviņos no rīta, tas tā kā būtu pavisam par traku)

es riktīgi negribu nekad vairs būt tas cilvēks, kurš piecos no rīta ierodas mājās nevis no ballītes vai hook-upa, bet gan no darba. šis ir debili.
 
 
( Post a new comment )
snauts[info]snauts on October 27th, 2019 - 07:38 am
Kas tā par profesiju tev tāda?
(Reply) (Link)
Bļanna Baklažanna[info]bljanna on October 27th, 2019 - 12:18 pm
Oh...
Es vispār nesaprotu, kā lai nākamos ~5 gadus saglabā kaut kādu veselīgu proporciju starp PhD, kas, pēc visa spriežot, būs melnākais, depresīvākais un vientuļākais laiks manā mūžā, un pārējo dzīvi. Bet tas es atceros, ka nav jau nemaz tādas "pārējās dzīves" un problēma, šķiet, atrisināta, haha. Melni.

Bet par tevi - kāpēc visu laiku ir šādi, tik daudz?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 27th, 2019 - 07:31 pm
man gribas atbildēt, ka "nuuuuuuu, nav jau visu laiku", bet pārāk bieži anyway. domāju, tāpēc, ka 1)es esmu sākusi ļoti cītīgi tiekties pēc tās pārējās dzīves, man ir mācības un kaut kādi samērā regulāri sociāli plāni arī, kurus es šad tad neatceļu vairs, lai akomodētu darbu, 2)es principā pagaidām joprojām pildu 3 dažādus amatus (finanšu direktores, personāla vadītājas un projektu vadītājas), un tad vēl visādas random lietas, kur nespēju skarbi pateikt nē, nu, vai arī mans "nē" īsti neskaitās, un 3)organizācija kopumā sagrābjas par daudz, un tad mēs te visi kaut kā regulāri kuļamies pa galvu, pa kaklu.

šis nav absolūti neizbēgami un es neesmu šai situācijā ieslodzīta, un apzinos, ka it's on me to make this stop, vienā vai otrā veidā, tā arī mana apņemšanās - līdz savai 30ajai dzimšanas dienai tikt kaut kādā labākā kārtībā.
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on October 28th, 2019 - 12:01 am
bet mani arī nedaudz mulsina, kāpēc tas skaitās tik normāli, ka phd nozīmē ciešanas un nepanesamu esības smagumu? nu tb, ka tas ir tik bieži sastopams, visuresošs
(Reply) (Parent) (Link)