25 March 2019 @ 11:41 pm
jauns jēdziens  
dzimumvientiesība
 
 
( Post a new comment )
ctulhu[info]ctulhu on March 25th, 2019 - 11:54 pm
tulkojums:

половая тряпка - dzimumlupata
(Reply) (Link)
izelpa[info]elpa on March 26th, 2019 - 03:12 pm
vo tu esi bomba!
(Reply) (Link)
smille[info]smille on April 3rd, 2019 - 07:35 pm
Draugo mani atpakaļ, es ēdienu ielikšu atsevišķā grupā vai arī receptes zem actiņas (bet vispār es gribēju garāk ierakstīt, ka mans primārais mērķis ir justies fiziski labāk (enerģijas ziņā) nevis notievēt. Un "diētu" uztveru nevis kā risinājumu problēmai bet kā ēšanas veidu /dzīvesstilu (t.i es ēdu savādāk ar cerību, ka jutīšos savādāk). Ieraksti par drēbēm ir, jo man ir 15 gadus bijis viens izmērs un pēkšņi nepiemērotos brīžos izrādās, ka neder tas vai šitas un jāgādā steidzami jaunas drēbes (kas ir paain)
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on April 3rd, 2019 - 08:17 pm
sarunāts!

par pārējo: es saprotu un tas tiešām nav nekā vērsts pret Tavām un citu ēdiena un dzīvesveida izvēlēm, man vienkārši ir ārkārtīgi sarežģītas attiecības ar ēdienu, ķermeni un diet culture, kurā mēs diemžēl visai neizbēgami pagaidām dzīvojam, līdz ar to, tā nav reakcija pēc būtības uz to, ko Tu par šo ieraksti, bet gan uz to plašāko uzstādījumu, kuru man tādi ieraksti atgādina. :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
smille[info]smille on April 3rd, 2019 - 10:33 pm
Klau, a receptes vai vnk ko esmu ēdusi arī likt prom no acīm? (es pierakstu, jo man uznāk dienas, kad es nezinu, ko vispār cilvēki ēd vakariņās :)
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on April 3rd, 2019 - 10:47 pm
receptes pašas par sevi ir pilnīgi ok, tāpat kā prieka paušana par garšīgu maltīti! 💚 mana problēma ir ar atgādinājumiem par uzstādījumu, ka ēdienu vajag ierobežot un ķermeni pēc iespējas vērtēt un samazināt
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
smille[info]smille on April 3rd, 2019 - 11:16 pm
Ui, ēdienu ierobežot es īpaši netaisos, ja neskaita, ka labprāt atmetu ieradumu apēst tāfelīti šokolādes dienā :D
(Reply) (Parent) (Link)