21 November 2016 @ 11:09 pm
swamped  
nedaudz tāda sajūta, ka šodien būtu nodzīvojusi nedēļu

jau vismaz trīs reizes esmu gribējusi vienkārši apsēsties stūrī un paraudāt, neesmu pat ķērusies pie rītdienas skolas lietām, bet laikam vienkārši tagad iešu gulēt, celšos puspiecos un cerēšu uz veiksmi

brīžiem sāk stipri vien likties, ka maybe it's just me, varbūt vienkārši tomēr nav manos spēkos savienot divus darbus, ansambli, sociālo dzīvi, kaut kādas izklaides (kā, piemēram, grāmatu lasīšanu vai filmu skatīšanos, baseinu vai, ja ļoti paveicas, kādas spēles) un vēl regulāru ēšanu un gulēšanu; nevis man ir par daudz darāmā, bet es vienkārši spēju par maz. bet es negribu atteikties no lietām, kas man patīk. es atsakos vienkārši tikai no rīta celties, iet uz darbu, nākt mājās, padarīt vienu kaut kādu lietu un iet gulēt, un tā uz riņķi. fuck that. es gribu pilnvērtīgi dzīvot. man patīk dzīvot. man vienkārši vajag vairāk laika. nu, vai ūber stimulantus, acīmredzot.

(skaidrs jau, ka es saprotu, ka šīs ir muļķības, un vajag vienkārši pieņemt, ka lielākoties vismaz reizēm ir jāatsakās no lielākās daļas lietu, ko gribu darīt. bet man besī, ka tas, no kā galīgi nevar atteikties, tehniski bieži vien ir tas, kas ir visneinteresantākais no visa tā interesantā, ko daru, un arī aizņem visvairāk laika. es arī saprotu, ka tādos kosmiskos mērogos nevaru neko nokavēt un lielākoties arī mani tas pārāk neuztrauc, bet tad, kad man kāds, atvainojos, dirš virsū, ka neesmu paspējusi izdarīt to un šo, man reizēm gribas vienkārši saviebties un teikt, jā, nu, bet visa tā, ko es jums ESMU paspējusi izdarīt, dēļ, es, savukārt, neesmu paspējusi izmēģināt šo recepti, izlasīt šo grāmatu, iemācīties šo skaņdarbu, aiziet uz šo izstādi, satikt šo cilvēku - priecājušies būtu, ka vispār veltu savu laiku šai nodarbei. bet skaidrs, ka tā tās lietas nestrādā. jāņem vērā darba attiecību specifika, piemēram, haha. līdzsvars varbūt ir kaut kur citur, nekā esmu iedomājusies. nu, vai arī man tomēr jāatrod veids, kā efektīvāk - agresīvāk? - nospraust to tur, kur gribu, lai tas ir.)
 
 
( Post a new comment )
pelnufeja[info]pelnufeja on November 21st, 2016 - 11:53 pm
Negribi atteikties no darba skolā?
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 21st, 2016 - 11:59 pm
pagaidām vēl ne, un es tāpat to nevarētu darīt ātrāk kā mācību gada beigās. un man taču tie jaunieši patīk!!! bet principā droši vien tas ir visai ticams scenārijs.

un tomēr, nākamajā mācību gadā es atkal dabūtu mācīt savus mīlulīšus, kam iepriekš mācīju angļu valodu, un tas arī ir baigais kārdinājums. hmmmmmph.

man gribētos vienkārši varēt darīt lietas ātrāk. piemēram, ātrāk gulēt un ēst :D jo ātrāk strādāt nav jēgas - jo ātrāk strādāju, jo vairāk man dod darīt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on November 22nd, 2016 - 12:16 am
Vajag padomāt par sevi!!

(es arī šodien sāku strādāt, un, liekas, ka izdarīju mazāk nekā vajadzētu, ja tas mierina. )
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 22nd, 2016 - 12:27 am
es domāju, ka noteikti izdarīji pietiekami!!! un es droši vien arī. pasaule vienkārši ir tā kaut kā dīvaini iekārtota, ka, jo vairāk dari, jo vairāk gribas :D

bet padomāt par sevi ir ļoti viltīga lieta. es zinu, ka es tagad "padomāju par sevi" daudz, daudz vairāk, nekā agrāk, bet arī lielā mērā tāpēc bieži liekas, ka es jau esmu sev tik daudz visādu "atlaižu" devusi, cik var gribēt?!? bet vispār jau laikam daudz var gribēt. varbūt pat, ka ir vērts gribēt, lai viss ir fundamentāli tā, kā es gribu (tb, ne visos sīkumos, bet pamatprincipi). pat, ja uzreiz līdz tam netiek, tas vismaz ir soli tuvāk, nekā pieņemt, ka jādzīvo vienkārši pielāgojoties, vai ne. tikai tie stulbie kompromisi, ugh.
(Reply) (Parent) (Link)
Nyamo[info]nyamo on November 22nd, 2016 - 12:05 pm
Couldn't agree more. Bet es gan loti vienkārši tādās dienās, kad ļoti gribas ko citu darīt -i.e veltīt laiku sev, neaizeju uz darbu :D Un tā vietā lasu, klausos mūziku, eju peldēt, jogot, skatīties klintis un būt ar sevi. Fēels good!
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 22nd, 2016 - 12:07 pm
Bet es gribu, lai man nav nekas "jābasto", lai varētu veltīt laiku sev - tai būtu jābūt normālai ikdienas sastāvdaļai
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Nyamo[info]nyamo on November 22nd, 2016 - 01:32 pm
Eh, I wish. Jāgaida, kad arī pie mums 6 stundu darba dienas ieviesīs, bez papildstundām un citiem mēsliem. Money is way less important than becoming a better, happier human.
(Reply) (Parent) (Link)