23 July 2016 @ 10:08 pm
gastro gnome  
vēl viens labums, gatavojot vegānisku bezē, ir, ka var nogaršojot apēst, cik uziet, un nedomāt, vai tik gadījumā neriskēju atkal piedzīvot salmonellõzi
 
 
( Post a new comment )
authenticity[info]authenticity on July 23rd, 2016 - 10:53 pm
Oooo, tu taisi šitos!
Do tell, kā izdevās (:
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on July 23rd, 2016 - 10:56 pm
vispār es taisu cielaviņu :D bezē tikai puse no darba, haha.

lai gan man palika mazlietiņ pāri, iemetu uz atsevišķas pannas kā sīkus "cepumiņus", vispār jau domāju, ka nākotnē izcili būtu taisīt sīkcielaviņas, ko var apēst vienā kumosā

bet, jā, noteikti informēšu
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sinusoid on July 23rd, 2016 - 11:16 pm
cielaviņa bija man bērnībā visiecienītākā torte. bet tad 90to sākumā to sāka ražot savādāku un galīgi vairs nebija tas.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on July 23rd, 2016 - 11:46 pm
tad jau es droši vien to "īsto" cielaviņu nemaz nezinu, jo 90o sākumā mums ģimenē bija tik maz naudas, ka visādi našķi un kūkas nebija pazīstami. arī šokolādi pirmo reizi pagaršoju četru gadu vecumā
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sinusoid on July 24th, 2016 - 12:05 am
mēs arī nebijām diezko iebiezināti, bet uz dzimenēm gan vienmēr bija, ja ne paši, tad vecvecāki vienmēr atnesa [lasi - centās nobarot:]
(Reply) (Parent) (Link)