23 July 2016 @ 10:08 pm
gastro gnome  
vēl viens labums, gatavojot vegānisku bezē, ir, ka var nogaršojot apēst, cik uziet, un nedomāt, vai tik gadījumā neriskēju atkal piedzīvot salmonellõzi
 
 
( Post a new comment )
cukursēne[info]saccharomyces on July 23rd, 2016 - 11:46 pm
tad jau es droši vien to "īsto" cielaviņu nemaz nezinu, jo 90o sākumā mums ģimenē bija tik maz naudas, ka visādi našķi un kūkas nebija pazīstami. arī šokolādi pirmo reizi pagaršoju četru gadu vecumā
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]sinusoid on July 24th, 2016 - 12:05 am
mēs arī nebijām diezko iebiezināti, bet uz dzimenēm gan vienmēr bija, ja ne paši, tad vecvecāki vienmēr atnesa [lasi - centās nobarot:]
(Reply) (Parent) (Link)