20 July 2016 @ 05:03 pm
 
neticami, bet fakts - rīgā ir vismaz viens autovadītājs, kurš mērķtiecīgi gatavs braukt virsū velosipēdistam, kurš pie zaļās gaismas krustojumā šķērso ielu. kā es to zinu? jo šodien šis velosipēdists biju es.

kamēr es mēģināju saprast, vai tiešām šis nav dīvains sapnis un cēlos kājās, un vilku velo ārā no daļēji-zem-mašīnas pozīcijas, viņš izkāpa, lai uzreiz sāktu uz mani krieviski kliegt, ka uz velosipēda šķērsot ielu nedrīkst, kas gluži vienkārši nav taisnība. nekādu "vai jums viss kārtībā", nē, pa taisno atkārtotā uzbrukumā.

šī dēļ nokavēju terapiju par 15-20min, bet vismaz tagad man ir neapstrīdams pierādījums tam, ka patiešām mēdz būt tā, ka esi darījis visu pareizi un pēc noteikumiem, bet saskaries ar agresiju un nepatīkamiem, potenciāli bīstamiem notikumiem.

esmu veiksminieks! (bez sarkasma, viņš taču varēja salauzt mani vai velo, bet, izskatās, ka tas nav noticis)
 
 
( Post a new comment )
tas pats cits[info]turbund on July 20th, 2016 - 05:25 pm
šādam tipam par prieku vajadzēja palikt tur pat un saukt policiju, neskatoties uz to, ka pašai varbūt arī nekas slikts nebij noticis.
(Reply) (Thread) (Link)
Nikolass A. Dērsingtons[info]kisswithafist on July 20th, 2016 - 06:22 pm
+1. kādu brīdi tā bija, ka pa gājēju pāreju bija velo jāstumj, nevis jābrauc pāri, taču tas sen vairs nav taisnība un jebkurā gadījumā neattiecas uz ielas šķērsošanu krustojumā pie zaļās.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
tas pats cits[info]turbund on July 20th, 2016 - 06:30 pm
kādreiz velo bij jāstumj pāri pārejām, jo velocipedists neskaitās gājējs, attiecīgi autobraucējam nebij jāstājas pie gājēju pārejas, vai krustojumā nogriežoties, nebij jādod ceļš riteņotājiem.
lai nu kā, tas nekādi nedeva autovadītājiem tiesības braukt pie sarkanā, lai pārmēcītu negājējus, kur nu vēl laikos, kad tas viss mainījies.
(Reply) (Parent) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on July 21st, 2016 - 11:23 am
jā, kad biju pārvarējusi neticību un šoku un jau prom, tā arī sapratu, ka policija būtu bijusi labāk, bet tajā brīdī likās, negribas čakarēt dienu visiem tiem jaukajiem gājējiem, kas atbalstīja un pievienojās man, mēģinot tam mūlāpam iestāstīt, ka noteikumi ir tādi, kādi tie ir, kas būtu bijuši aculiecinieki, un patiesībā tā apzināti manā galvā bija tikai viena doma - turpināt savu dienu, paspēt uz terapiju, neļaut šim izsist mani no sliedēm
(Reply) (Parent) (Link)