04 June 2016 @ 04:38 pm
šņik-šņak-bžž-bžž-gatavs  
no [info]saldumi man atstātā, pusnokaltušā bazilika sanāca tik lielisks pestõ, ka es vispār jūtos mazliet šokēta, cik viegli bija to uztaisīt un cik jauki ir to ēst. paldies [info]kihelkonna par iedvesmu, nafig nekad vairs nepirkšu, mājās taisīt sanāk lētāk, un nav jāapskraida miljõns veikalu, meklējot tādu, kurā nav piena. un es varu pilnībā kontrolēt, cik (ne)eļļainu es to vēlos. WIN!
 
 
( Post a new comment )
pelnufeja[info]pelnufeja on June 4th, 2016 - 06:18 pm
Aha, paldies.

Par to, ka sanāk lētāk, gan stipri šaubos, bet kādreiz jāpamēģina.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 4th, 2016 - 06:38 pm
var jau būt, ja tas Tavs bazliks bija nenormāli dārgs. bet visas pārējās sastāvdaļas kopā, rupji rēķinot, man izmaksāja zem 1eur, un galā sanāca vairāk, nekā parastā pestõ iepakojumā, t.i. es piekrāmēju pilnu to burciņu un palika vēl burciņā neietilpis pestõ, ko uzreiz notiesāt.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on June 4th, 2016 - 06:44 pm
Pag, Indijas rieksti ir tik lēti?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on June 4th, 2016 - 07:08 pm
tur jau tikai nedaudz vien vajag! man bija mājās 150 gramu paciņa, ko nopirku par 2 eur ar kapeikām, un iztērēju no tās mazāk par trešdaļu.
(Reply) (Parent) (Link)
kihelkonna[info]kihelkonna on June 5th, 2016 - 07:00 pm
starp citu, es reiz lasīju, ka pilnīgi autentiskas garšas pesto sanāk, ja smalko riekstu vietā liek saulespuķu sēklas.
(Reply) (Parent) (Link)