04 June 2016 @ 04:38 pm
šņik-šņak-bžž-bžž-gatavs  
no [info]saldumi man atstātā, pusnokaltušā bazilika sanāca tik lielisks pestõ, ka es vispār jūtos mazliet šokēta, cik viegli bija to uztaisīt un cik jauki ir to ēst. paldies [info]kihelkonna par iedvesmu, nafig nekad vairs nepirkšu, mājās taisīt sanāk lētāk, un nav jāapskraida miljõns veikalu, meklējot tādu, kurā nav piena. un es varu pilnībā kontrolēt, cik (ne)eļļainu es to vēlos. WIN!
 
 
( Post a new comment )
kihelkonna[info]kihelkonna on June 5th, 2016 - 07:00 pm
starp citu, es reiz lasīju, ka pilnīgi autentiskas garšas pesto sanāk, ja smalko riekstu vietā liek saulespuķu sēklas.
(Reply) (Parent) (Link)