14 March 2016 @ 02:15 pm
ir noticis brīnums  
man vairs neriebjas soya clumps. es joprojām jūtu to specifisko, visam cauri sitošos sojas garšu, ar visu to, ka samarinēju debešķīgā marinādē - bet man tā netraucē tik ļoti kā kādreiz. ēdiens ir ēdams arī ar visiem sojas gabaliem. lai gan principā, ja jāsaka godīgi, tad pārējais ēdienā esošais man garšo labāk. bet šis ir labs, cerīgs sākums.


(tofu gan joprojām šķiet pilnīgi atbaidošs visās formās, ko esmu patērējusi, izņemot vienu tādu, kur bija ar mango un garšvielām tāds kā puscietais "siers" - bet arī, to spēju uzņemt apmēram trīs ēdamkarotes un tad sāka šķebināt no tā sojīguma)

šodien no griestiem atkal tecēja ūdens, piezvanīju mājas apsaimniekotājam, solīja atsūtīt kādu pēc iespējas drīz. tas bija pirms vairāk nekā stundas. tagad atkal tā tecēšana ir stipri mazinājusies un, iespējams, pastāv risks, ka tad, kad tas meistars ieradīsies, būs beigusies. bet šoreiz es biju viltīga. šoreiz es uzfilmēju, kā tas notiek.
 
 
( Post a new comment )
adele_varbut[info]adele_varbut on March 14th, 2016 - 03:15 pm
Es vēl aizvien domāju kaut kad pamēģināt sojas mērcē un balzāmetiķī marinētus sojas gabaliņus saceptus ar dārzeņiem. Es kādreiz esmu kaut ko gatavojusi no sojas un neatceros, ka tas būtu bijis ļoti garšīgi, bet man tomēr ir palikusi sajūta, ka šim produktam ir potenciāls.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on March 14th, 2016 - 03:31 pm
jā, nu, es darīju apmēram tieši tā (mana marināde gan komplektā sojas mērcei un etiķim saturēja daudz ķiploku, nedaudz sīpolu un tabasco, mmmmmmm), un joprojām sajūta, ka principā potenciāls tur ir, ēst var, bet ar visu šo brīnumu, ka vairs neriebjas, ļoti sajūsmā tomēr neesmu.
(Reply) (Parent) (Link)