cukursēne ([info]saccharomyces) wrote on March 14th, 2016 at 02:15 pm
ir noticis brīnums
man vairs neriebjas soya clumps. es joprojām jūtu to specifisko, visam cauri sitošos sojas garšu, ar visu to, ka samarinēju debešķīgā marinādē - bet man tā netraucē tik ļoti kā kādreiz. ēdiens ir ēdams arī ar visiem sojas gabaliem. lai gan principā, ja jāsaka godīgi, tad pārējais ēdienā esošais man garšo labāk. bet šis ir labs, cerīgs sākums.


(tofu gan joprojām šķiet pilnīgi atbaidošs visās formās, ko esmu patērējusi, izņemot vienu tādu, kur bija ar mango un garšvielām tāds kā puscietais "siers" - bet arī, to spēju uzņemt apmēram trīs ēdamkarotes un tad sāka šķebināt no tā sojīguma)

šodien no griestiem atkal tecēja ūdens, piezvanīju mājas apsaimniekotājam, solīja atsūtīt kādu pēc iespējas drīz. tas bija pirms vairāk nekā stundas. tagad atkal tā tecēšana ir stipri mazinājusies un, iespējams, pastāv risks, ka tad, kad tas meistars ieradīsies, būs beigusies. bet šoreiz es biju viltīga. šoreiz es uzfilmēju, kā tas notiek.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: