05 November 2015 @ 06:55 am
klāt-būtne  
šonakt gulēju, klausījos blakusmiegā un secināju - man šķiet, ka tas, ko es dzīvē visvairāk meklēju, kas ir tas, kā man trūkst, kad gribas raudāt par nezin ko, ir companionship.

ir daudz vieglāk justies kā cilvēkam, kad ir tāda companionship sajūta, tad no rīta kaut kā pēkšņi kastītē saliekas līdzi paņemams ēdiens, vakarā gribas rosīties. nez, vai tā nav tā pati vecā lieta ar lack of inherent self-worth, kad vajag ārēju apstiprinājumu (ja jau kāds uzskata, ka ir vērts atrasties manā klātbūtnē, tad kaut kam tur tomēr ir jābūt), vai arī tā patiesībā ir vispārcilvēciska lieta, daļa no būšanas sociālam dzīvniekam, ka kopā patiešām ir ne tikai jautrāk, bet vienkārši labāk un jēgpilnāk.
 
 
( Post a new comment )
honeybee[info]honeybee on November 5th, 2015 - 11:25 am
balsoju par "vispārcilvēcisku"

nu vēl precīzāk tas ir kkas tāds, kas nāk patiesībā *pēc* self-worth, pat ja tā ir drusku nofeikota
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 5th, 2015 - 11:35 am
hm, vai vari paskaidrot to otro daļu, es laikam līdz galam nesapratu - *pēc* tā kā nozīmīguma ziņā vai kā sekas, vai kas cits?
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
honeybee[info]honeybee on November 5th, 2015 - 11:39 am
drīzāk kā sekas, kinda

*es jau nu neesmu eksperts nekādā veidā, lol*
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 5th, 2015 - 11:56 am
hmm. varbūt arī šitā. lai gan tomēr mani māc kaut kādas šaubas. varbūt tās abas vispār nemaz nav tik saistītas lietas.

es tieši domāju, kas ir īpašs tajā, tb, kā tas nākas, ka reizēm ir companionship ar cilvēkiem, bet reizēm ne, tb, kas to atsķir no vienkārši presence, parastas klātbūtnes. jo es, piemēram, skolā taču daudz uzturos kopā ar citiem, gan skolēniem, gan kolēģiem, reizēm mēs darām foršas lietas, bet tur nav tā companionship īsti, lai gan tad, kad izdodas, piemēram, fantastiska stunda, kurā man ir interesanti un jauniešiem arī, es jūtos visai worthy, salīdzinoši. tad, kad es sēžu uz dīvāna ar [info]rr_rrr_r un krūzi tējas, un skatos mūzikas video youtube, es īsti tā apzināti nekā nejūtos specifiski worthy, bet jūtu companionship. hmm. vai arī varbūt tajā otrajā tas ir kaut kā jau ietverts? vai arī companionship rodas tai telpā, kur worthiness is irrelevant? hmm.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
honeybee[info]honeybee on November 5th, 2015 - 11:58 am
jes, pēdējie teikumi.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 5th, 2015 - 12:01 pm
nu, paga, nē, divi no tiem ir savstarpējā pretrunā!!!! and we can't have that now can we; only people can contradict themselves, not Principles of Stuff
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
honeybee[info]honeybee on November 5th, 2015 - 12:29 pm
viņi nav pretrunā, imo

nu tb tajā brīdī, kad tu vari vienkārši būt ar cilvēku tā, ka tava pašvērtība nav būtiska, tad a) tev jau ir uzbūvēta kkāda pašvērtība b) viņa tiešām nav būtiska, wow such zen.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on November 5th, 2015 - 12:35 pm
zen indeed :D

much confuse. must gather more data.
(Reply) (Parent) (Link)