12 February 2014 @ 06:47 pm
 
šodien pēdējais zobārsta apmeklējums tuvākajā puslīdz ilgā laikā.
protams, izvērtās neforši. likās, ka gandrīz vai vemšu, jo, tā kā jālabo bija gudrības zobs - liels un grūti aizsniedzams - , tad māsiņa kaut kā īsti nevarēja tur visus urbšanas blakusproduktus vislaik sasūkt tai trubiņā, kas ar to nodarbojas, un manus elpceļus pildīja neizbēgama, superspēcīga zobārstniecības smaka, tā, kas ir kā deguma smakas un to zobuzāļu sajaukums, un brīžiem kaut kādas ķeskas trāpījās rīklē.
tā smaka, tie krikumi un vēl visas tās skaņas, vibrācijas un spožā gaisma, sirds sitās kā negudra, nespēju savaldīt asaras, nabaga zobārste, viņa domāja, ka man sāp, bet tā nebija taisnība un tad man vēl vajadzēja spēt šo paskaidrot. tas bija grūti.
 
 
( Post a new comment )
Nyamo[info]nyamo on February 12th, 2014 - 07:28 pm
Un šī iemesla dēļ es no savējiem atbrīvojos. Nav gudribas zoba-nav problēmu!
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 12th, 2014 - 10:23 pm
pēc novērojumiem tuvāko draugu lokā, izraut kopumā nemaz nebūtu ne patīkamāk, ne viebkāršāk. te jau galvenokārt psiholoģisks efekts bija.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
Nyamo[info]nyamo on February 13th, 2014 - 01:00 am
Man izraušana šķiet noturīgāks risinājums ilglaicībā :D
(Reply) (Parent) (Link)
pelnufeja[info]pelnufeja on February 12th, 2014 - 08:50 pm
Pai, pai, izklausās visai nejauki.. Labi, ka vairs nevajadzēs iet drīzumā pie zobārsta.

Njā, vajadzēs man droši vien saņemties taisīt rentgenu un vajadzības gadījumā laikus izoperēt potenciāli bīstamo gudrības zobu, ja jau Tu saki, ka tas notiek zem narkozes, arī nav iemeslu īpaši baidīties.
(Reply) (Thread) (Link)
cukursēne[info]saccharomyces on February 12th, 2014 - 10:29 pm
nu, šitā jau pie citiem zobārstiem man būtībā ir bijis arī ar citiem zobiem, te vnk tā sakrita, nevainoju gudrības zobu un tāpat neizvēlētos raut ārā, jo šis tomēr veikli un nebija vajadzīga nekāda atveseļošanās, heh. tb, es priecājos tomēr, ka maniem gudrības zobiem mutē vietas pietika
(Reply) (Parent) (Link)