sabotaza ([info]sabotaza) rakstīja,
@ 2010-12-31 12:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atskaite 29, 30,31
tatad vis sakas 29 ka jau atskaites virsraksta vart manit ar zvanu no mara un rekstu ka vajg parunat par stelem, kkad ari pec 18 pie vina piebraucu un konstatejam faktu ka nakti jabrauc uz kraslavu pec auto jo gan vinam gan man 30 ir jau ieplanots daudz kas. tad nu kkur 1 pec pasedesanas ar bijusajiem klasesbiedriem kas bija diezgan patikami untad nu 1nos vau 1 30 devamies ara uz kraslavu (nu precizak sakot dagdu) tad nu ta ielieta degviela un kartejais jautrais brauciens pec auto. tad nu pats pie stures nosedeju lidz kkadai ogrei vai lielvardei nu precizi nepateiksu kas ta par pilsetuy bet nu ja. tad auto grozos parnema maris un es parsedodos sturmana kresla. pa celam lidz dagai kur ieradamies kkados 6 40 vairakas reizes parstartejos un vel nevar aizmirst to ka mana auto kkadu mistisku klumju del visu turpcelu nestradaja auto mafnetola tad nu kad 7 tikamies ar auto (bmw) ieprieksejo ipasnieku un visu sarunakam kas un ka tad vel 30 min ar vina kkadu biedru parunajam par auto lietam un kur degvielu varetu dabut :) tad nu devamies uz kraslavas csdd (kas izradujas bik greznaks par skuni) un parakstijam auto. talak jau lietas risinajas raitak un pec parien zvaniem bija ari apdrosinats. tad nu devamies cela uZ centralo latviju. daugavpili iepildijam vel nedaudz degvielu un mierigi nu cik nu mierigi mes vispar varam braucam uz rigas pusi. kkur pie lielvardes nedaudz paskrejamies un tas bmw salidzinosi ar manu a. nekas dizs nav kgan lielakas litrazas. vel pavizinajamies aiz viena mesedesa(sonsora) uz kadiem 150.
tad nu riga z darbu biju kkados 3 kgan man vajadzeja but 9 no rita. lieta tada ka darba tur bij tik daudz ka veselu viesnicu var uzbuvet no sniega. tad nu 6 kad beidzm stradat ji tev visu dienu jau bija uz jumta un diezgan piekusis.
velak naz kadu iemeslu del devos uz jurmalu. nu labi iemesli ir skidriu satikt princesiti tad nu ari kados 7 biju pie vinas durvim un devamaies pasedet lie lielupes ietekas kur velek uzzinaju ka esmu biktir pakracis. tad vel entie likumi par jurmlu meklejot kur nolikt auto un pasedet jo ierasta vieta bija aizsnigusi un nebija iespejami iebraukt. pasas braigas devamies lie upec ceriba ka tur bus iztirits un pec pirma iespaida ta ar biuja tik ar kkadiem mistiskiem iznesumiem celam pa visu un netiekot lidz upe nedaudz norakamies. par spiti tam ka bija norakusies jauki pasedejam un tik velak meginajam doties ara un uz majam. velreiz pieradas ka a. iet cauri visam tik vajag nedaudz palidzet un tad jau pa kadiem 2 30 devos uz majam. pa celam tirelos pakeru vienu stopeteju (man pirma reize) bet izradijas ka ugunsdzesejs un laga cilvreks vispar)

visa rezume ir tads ka man loti patik pavadit laiku kopa ar princesiti kgan vina to nesaka domaju ka vina doma tiesi ta pat un sobrid doma atkal kkur pec pusnakts doties uz rigu satikt vinu.

un ja sita man tiesam patik tik viena lieta ko uzzinaju par bijuso man nepatika nebiju domajis ka vispar ta vareja notikt ka notika un bikit dusmigs uz karli.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?