ruukkis ([info]ruukkis) rakstīja,
@ 2023-02-18 19:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pizģets tā pateikt, Aivar! CĪŅAI UN UZVARAI SVEIKS !!! - varbūt nākamreiz sanāks labāk. varbūt nākamo reizi nevajag.

citādi, bija prieks redzēt cik ļoti labi iet meikapu uzņēmumiem, tie kas tirgo tās smēres, es arī apsolījos nopirkt iztērēto kārtu. gan jau slikts solījums sanāca.
tie baltie punktiņi visiem zem acīm!! Skat, es neizskatos gluži tā, kā pārējie! Skat, es arī nerakstu kā pārējie. "special" ir mans otrais vārds. Mani pārdzīvojumi ir tik vienreizēji, es esmu šī romāna galvenais varonis. Tu noteikti nesaproti kā tas ir, kā tas ir justies tik autentiski un just. nē just notieikti tu nemāki, tu neesi spējīgs just [vismaz tā kā es]. Starp citu esmu baigā sieviete-dieviete, tikai mans ceļš ir labākais. Ja man būtu vairāk pārliecības un drosmes, es vienkārši būtu pārāk laba, un pārāk neievainojama šai pasaulei. JŪSU DĒĻ ES ATSAKOS NO SAVA POTENCIĀLA, JŪS TO NAVARĒTU IZTURĒT. Es izvēlos just un ciest, tikai lai pietuvotos Jums. Zemniekiem [tie, kuri mīt uz zemes]. Aristokrātiskām dāmām piestāv ik pa laikam noģībt. kā dziedāja Igo vienā dziesmā, "Atnes man ūdeni!", vai ķiršu sulu. Parupējies par šo neiro-netipisko vājo, viegli salaužamo būtni! Tā, redz, ir tā īstā mīlestība! Tas, ka es esmu tāda, ka par mani nevar parūpēties, padara mani MĪLAMU. starp citu, stipras sievietes neviens nemīl, zinājāt? nemīli sevi pašu, tad tevi mīlēs VISI. Lieciet aiz (un iz) auss un ausī!

Bet, klau, Aivar, pamēģini atslābt un atrast sev kādu ģībstošu dāmu, tad Tev nebūs laika domāt par cīņas un uzvaras mēsliem. Tavs vienīgais karš, kas ir jāizcīna, IR iekšējā konflikta risinājums, ielūkojies rūpīgi - viņpus SAVA bikšu rāvējslēdzēja. tur kāds tumšā peklē izmisīgi kliedz, saucot mājās.. pēc sava saimnieka! Varbūt nākamreiz sanāks labāk, bet varbūt tomēr nākamo nevajag.

am i right or... am i right
Aufklarūng bitchees. All the Auflkērung UP.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?