ruukkis ([info]ruukkis) rakstīja,
@ 2023-02-14 04:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:augša - betona džungļi

kustoties augšup (nav sponsorēta reklāma)
ascend (v.)

late 14c., "move upward," from Latin ascendere "to climb up, mount," of planets, constellations, "come over the horizon," figuratively "to rise, reach," from ad "to" (see ad-) + scandere "to climb" (see scan (v.)). Also in 15c. used with a sense "to mount (a female) for copulation." The meaning "slope upward" is from 1832. Related: Ascended; ascending. An Old English word for it was stigan.

Jauki ne? Atliek pielikt galotni um, un zbis, biedrības nosaukums gatavs. Mēs būsim tie, kuri sabiedrību vilks ārā no elles dzīlēm. Mēs, te augšā, esam tie celmlauži, tie sabiedrības sargi. Paskaties. Lūk, skaties, kā mēs te stalti stāvam, melnbaltās bildēs, jo krāsas ir priekš lauķiem, nē, mēs neesam provinciāļi, mēs esam augstprātīgie labās gaumes pārstāvji, tikumnieki [zini teicamnienkus?]. LŪK, kā mēs glābjam Latviju no ekonomikas, gara un sociālās situācijas pagrimuma. Mēs parādīsim kas ir kā un ar ko kā. BļāVIENS [AaaaaAAAaaa!], LUK, mūsu apgaismotie mecenāti, kuri dod līdzekļus, tā pat vien [jo laba sirds], no Islandes, Lihtenšteinas, Norvēģijas, lai mēs celtu šo valsti augšup - tā ir atmoda3[kubā]. LŪUUUUUUŪŪK, Mēs ar dizaina domāšanas metodēm pētījām jauniešu pilsonisko līdzdalību [dizaina domāšanas metodes???]. Tagad esam viedi, nāksim klajā ar savām atklāsmēm, pa tiešo no ētera un 13.-18. gadīgo prātiem.

LLLLLLŪUUUUUKKKKKK, prezentācija: Karo4e, mēs apstaigājām 1000 gudros, jā, dīvaini apaļš skaitlis, bet reklāmā mācīja, ka labāk likt skaitli 999, nomīzām no kristiešiem un mineļiāļiem. Labi, tātad mēs atklājām, ka tīņiem neinteresē iesaistīties pilsoniskajā līdzdalībā, viņiem vairāk interesē stundām ilgi spēlēt Fortnite. Fuck, kurš to būtu domājis? Laikam nav tik gudri, jāizglīto. Karo4, tas ir nākamais solis - ai goč jou. Nauda mums jau ir iedota, lai mēs visu mainītu. Citiem vārdiem, izglītosim mazos provinciāļus, arī jauni "satori" lasītāji mums noderētu, galvenais, lai "telos" kretīniem netiek neviena. Tādēļ uzticieties, dodiet vairāk finansējumu, lai mēs, bezkrāsainie Promoteji, varētu politiski atpalikušo jaunatni ievirzīt uz pareizā ceļā. Papildus šim pētījumam mēs devāmies uz pansionātu pareizi ievirzīt mūsu vecvecākus, izcēlām viņus no alas gaismā [tas tik bija skats]. Paši, protams, negājām pie rozīnēm - tam domāti brīvprātīgie plebeji.

Tātad, secinājumi - dodot mums naudu, lasot "satori", jūs visi palīdzat Latvijas ekonomikai, garam un sabiedrībai. Lūdzu, turpmāk turpiniet tā pat. Pīīiis out!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?