rukitis ([info]rukitis) rakstīja,
@ 2011-03-14 23:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:dusmīgs

Šodien visi ņēmās apspriest kompānijas un barus kas izveidoti ap un pie darba. Tad kāds jaunatnācējs ieprasijās par to tipu,kas pašlaik stāv pie loga (tobiš mani). Divi "zinātāji" kā pēc komandas vienā balsī paziņo - psih aģinočka. "aģinočka" tas vēl kaut kā ar garu nuuuuuuuu būtu pieņemams, bet "psih" es nepiekrītu! kas ir noteicis "normāla cilvēka kritērijus"? Tapēc ka popmuzikas vietā klausos alternatīvu, vai neeju uz SPORTA KLUBU, bet tā vietā skrienu Free Runing? Vai it kā nebaidos no lietām par kurām citi paliek stīvi tikai runājot? Nē - man IR BAIL, bet tas nav iemesls atkāpties, tas ir iemesls vēlreiz visu pārbaudīt un pārrēķināt. var jau būt ka tieši otrādi - bara psihoze ir pārņēmusi daudzus...tipa daru tā jo "visi" tā dara. Nu ja tā gribas tad sakiet: "bēēē", un dariet ja TV programma smadzeņu vietā, bet man ar pirkstu nebakstiet (varu jūsu pirkstu pašiem iebāst kaut kur ļoti dziļi, tā ka kuņģi no iekšpuses varēsiet pakasīt)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smaic
2011-03-15 08:03 (saite)
Kaitina bara instikts- vieglāk ir domāt un darboties kā pārejie barinieki, jo viņi vnk neapjauš, ka var būt arī individualis - ar savām interesēm ne pūļa...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rukitis
2011-03-17 01:14 (saite)
Nu labi, lai viņi tur čupojas, bet lai liek mierā tos nedaudzos ārpusē. Liekas ka, vārds "domāt" uz baru neattiecas - vismaz tā pašlaik izskatās no manām pašreizējām pozīcijām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smaic
2011-03-17 22:46 (saite)
Tie ir Cilcēki, kuru domas un spriestspēja vērstas tikai vienā šaurā virzienā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rukitis
2011-03-18 01:51 (saite)
Īstenībā man viņus žēl - nodzīvot visu mūžu kastē, kad tev apkārt ir plaša Pasaule.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?