16 Jūlijs 2018 @ 21:23
 
no rīta tik grandiozi atdauzīju kājas pirkstu pret naktsskapīša stūri, ka tas nu ir zili lillā. ja man nebūtu zilumu fetišs, es raizētos, bet laikam par fetišu jāraizējas.
 
 
( Post a new comment )
[info]mansgan on 16. Jūlijs 2018 - 21:33
nevajag ne zilu, ne lillā. bez īpašām sāpēm un tā, man tagad ir divi paresnināti un nepareizi...
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
rugetta[info]rugetta on 16. Jūlijs 2018 - 22:12
manu fetišu gan iedarbina tikai krāsas
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Laba doma[info]laba_doma on 16. Jūlijs 2018 - 22:26
Kāpēc zilumu fetišs?
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
rugetta[info]rugetta on 16. Jūlijs 2018 - 22:33
racionālākā atbilde, ko varu izdomāt, varētu būt tāda, ka man ļoti patīk zilās un lillā krāsas sapludinājums. turklāt uz ķermeņa izskatās kā neliels (vai reizēm paliels) tetovējums. varbūt tur vēl no sāpēm kaut kāds mazs seksīguma faktors. grūti fetišu izcelsmi skaidrot, ne? :)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Laba doma[info]laba_doma on 16. Jūlijs 2018 - 23:11
Fetišu var izskaidrot. Man patīk nobrāzumi un skrāpējumi, jo vismaz man tie parasti rodas kādas intensīvas un mērķtiecīgas darbības rezultātā - kaut ko labojot, taisot, nu kaut vai lienot caur krūmiem, lai kaut kur nokļūtu. Tāpēc man liekas, ka skrāpējumi un nobrāzumi liecina par mērķtiecību un izturību. Savukārt zilumi man asociējas ar lempību - šodien kā reiz garāžas pagrabā vairākas reizes apdauzīju galvu, jo tur ir zemi griesti un es nebiju pietiekami uzmanīgs. Bet tās ir manas asociācijas; Tev ir citas, ar citu nozīmi, un tas ir pilnīgi ok.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)