15 Oktobris 2021 @ 21:18
 
izrādās, ka vislabākais veids kā atslābt pēc briesmīgas nedēļas, ir piektdienas vakarā mājās skatīties dīvainas iTV doķenes, dzert aliņu un domāt, ka patiesībā man ļoti pietrūkst tās dīvainās salas, no kuras es raudādama atgriezos pirms diviem gadiem. that's the most detached from reality I've ever been. :D bet nu maģistra programmas londonā varbūt vēl nesākšu pētīt.
 
 
( Post a new comment )
Runcis[info]runcis on 15. Oktobris 2021 - 21:22
Jā, ja aliņam ir klāt arī kaut kas uz čipšu pusi vai vismaz mednieku desiņas.. Nu tāds ne pārāk veselīgs, bet piektdienas vakarā jau drīkst, ne? Un pat divus aliņus..
Man ik dienu pēdējā laikā pietrūkst mana sala. Tā gan ir krietni (nu tā ļoti krietni) mazāka un blakus tai lielajai salai.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
rugetta[info]rugetta on 15. Oktobris 2021 - 21:56
man arī viena mazā sala bija īpaša. es gan pārsvarā trīs gadus uz to tikai skatījos no sava krasta un simboliski aizbraucu apskatīties īsi pirms promdošanās, bet ļoti gribētos aizbraukt vēlreiz.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
J. S. Badger[info]217 on 15. Oktobris 2021 - 22:24
es uz to mazo nākamvasar cierēju pārcelties, uz ko skatījies trīs gadus, (un es arī skatījos, gan tikai nedaudz mazāk par gadu, un arī vienreiz aizbraucu toreiz, kad dzīvoju pāri ūdenim, (kopš tās reizes laikam gan esmu bijusi vēlreiz 1x un rīt braukšu atkal :D)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)