Emotions ([info]rubija) rakstīja,
@ 2012-09-02 18:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

"Ja tu esi kopā un guli ar personu, ar kuru tu nevēlies bērnu, visdrīzāk ka šīs attiecības ir jāpārtrauc, un jo ātrāk, jo labāk. Ja baidies, ka citu nedabūsi, tad tava rīcība ir baiļu, nevis mīlestības vadīta un tas piešķir visam procesam nepareizu virzienu. Ja apzinies, ka to sievieti, kuru vēlies, Tu šobrīd nevari iegūt, tad strādā ar sevi, mācies social intelligence, cel savu finansiālo, emocionālo un sexuālo vērtību, līdz kvalificējies sievietei, kuru vēlies. Kultivē ideālo vīrieti sevī. Vīrieša dzīvi dzen sieviete. Precīzāk – vīrietis cenšas tik ļoti, cik ļoti vajag sievietei kuru viņš grib.

- Kā tad tā.. ak tu egoistiskais sukins, šitā neprasot iebeigt sievietē, kā tu tā vari darīt? .. bļauj neapmierinātā feministe. 

Un mana atbilde ir: dārgā dāma – tu esi izdarījusi lēmumu paplest kājas, tas pa lielam nozīmē “Es piekrītu”. Loceklis iekšā vienmēr nozīmē zināma mēra risku, un rēķinies ar to. Ja neesi gatava uz bērnu, tev nevajadzētu piekrist uz sexu vispār. It īpaši, ja neesi uz hormonālās kontracepcijas un izmanto tādas supertehnikas kā 6min-sex-ar-prezervatīvu vai patīkamo tikai nebeidz iekšā."

Štāls



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?