22 Jūlijs 2014 @ 18:22
 
Atvaļinājums ir beidzies. Divpadsmit karstas vasaras dienas ir pavadītas Latvijā. Pie dabas jutos kā mājās. Celties piecos. Ar basām kājām iet cauri mežam un pļavai uz ezeru peldēt. Un ezers kā spogulis. Tik tīīīīīrs. Un apkārt neviena paša. Tikai mežs, putni un debesis. Tajos brīžos tā ļoti labi paliek. Tāds spēks. Daba ir mana vislielākā iedvesma un enerģijas avots.
Karstuma un bezvēja piesūkušās dienas. Izpūruši mati un vīns vakaros ar draudzeni turpat pļavā.
Rīgas trend vietas izstaigātas. Cilvēki apskatīti un skyline bāra saulriets pār pilsētu izbaudīts. Tādas skaistas un spēcinošas dienas. Ieelpoju sevī ko ļoti svarīgu. Tāda pavisam cita enerģija manī ienāca. Tagad gan man ir nogurums. Izkrāmētas somas. Kafija. Sāpoša galva no lidojuma un noguruma. Bet iekšā viss tā patīkami kņud. Visādas domas ķeras. Šis man tik ļoti palīdzēja mazliet atmosties. Latvijas vasaru nebiju baudījusi četrus gadus. Veselus četrus gadus. Un tad tagad atvērās. Pavērās. Manas iekšējās slūžas.
Ar visiem agrajiem saullēktiem, basām kājām un nesteidzīgiem, klusiem rītiem. Izgulet tikai nogurumu un atvērties.
 
 
( Post a new comment )
wild thing[info]evy on 23. Jūlijs 2014 - 02:03
Man palikusi veel pusotra diena liidz aizbraukshanai..liidziigaas noskanjaas.. Nez, esmu jau prom tik daudzus gadus, bet...Tikko, tagad un shovasar es gribu pabuut te ilgaak... :))
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
roskild[info]roskild on 23. Jūlijs 2014 - 23:14
Jā! Un mana pirmā Latvijas vasara pēc tik ilga pārtraukma bija tieši laikā. Tāda silta dvēsele.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
es pats personīgs[info]maigs on 23. Jūlijs 2014 - 11:29
katru reizi tieši šitais, mazliet iesvārsta domas par to nākotnes iespējamo atpakaļbraukšanu, hmm
(Atbildēt) (Link)
roskild[info]roskild on 23. Jūlijs 2014 - 23:13
Tāda pēcbrīvdienu dzīve vispār ir diezgan grūta. Tā adaptēšanās pie šī klimata un cilvēkiem. Vēl aizvien neesmu saņēmusies atdzīvoties. Par atgriešanos/neatgriešanos tas jau, protams, cits stāsts. Bet redz kā. Biju kopā ar mīļoto vīrieti un viņš bija sajūsmā. Nodzīvojis nedēļu, viņš teica, ka gribētu dzīvot tieši Latvijā. Laikam tā daba pievelk un tas svaigums. Man pietrūkst tā ļoti, ļoti.
Lēnām adaptējos no vietas uz vietu. Galvenais jau to iekšējo spēku un enerģiju turēt.
(Atbildēt) (Link)