detsembris 27., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
16:44
also, prāta vērras heits, vai nu nē. ne jau heits, bet tā izvairīgā attieksme no viņiem post-2008. es gan jau esmu lohs, ka neklausos pēdējos trīs albumus, beet.. tas 08. gada albis man liekas diezgan okei, 06. arī, nu labi, tas varbūt ir bērnības favorītisms. labi, es neko nepateicu. karoče, "veronika" un "viss ir tieši" ir forši, tad ir ok popmūzika, un pēdējie rrīs ir slikta popmūzika. bet slikta iespējams tāpēc, ka neesmu klausījies.

un pati labākā viņu dziesma šobrīd ir "kā būs labāk" no kaķēna albuma. trippy-ga dziesma, ar ģitārai atvēlētu vietu un visādiem "tūdu du dū", kas nav domāti kā vokālās melodijas stadionu pūļiem vai kas tamlīdzīgs. vai "spacemuminsh", man liekas, arī ir kas līdzīgs. kas vesina domāt, ka viņi varētu [būt] uztaisījuši tādu viegli, vismaz, psēdelisko albumu.

(3 vajag spraitu | sagriez laimu)

Comments:


From:[info]tagad
Date:29. detsembris 2019 - 05:29
(Link)
tas ir dīvaini, bet 'kā būs labāk' un 'spacemuminsh' ir divas man viņu vismīļākās dziesmas. ar otro saistās reize to dzirdot darbā, kad mistiskā kārtā visi kolēģi bija izgaisuši un pa swh tika pateikts, ka mumiņš ir miris un bija garš klusuma mirklis, pēc kura sākās spacemuminsh
[User Picture]
From:[info]roncijs
Date:29. detsembris 2019 - 13:44
(Link)
vau.. es jau uzrakstīju pagarinātu atbildi, kādēļ man šīs dziesmas atšķirīgos laikaposmos ir iepatikušās - jo izlasīju, ka tās ir tavas visnemīļākās, bet..

nujā. dīvaini. ir jau, protams, labas populārās dziesmas, kuras patīk daudziem, bet šīs ir.. kaut kas pilnīgi cits, un ir izdevies, ir labs. un ir vieglāk šitās nosaukt, ja kāds (liekas tāds stulbs jautājums, bet tomēr ar labu nodomu.) prasa.

par speismumiņu, es to albumu bērnībā biju klausījies vairākas reizes (pēc tam, kad viņš jau aizlidoja debesīs), un tas gabals bija tāds, nu diezgan neciešams, pēdējais - iebāzts tikai lai būtu vairāk dziesmu, un tikai tāds troksnis - bez vārdiem un vokāliem, un nesalasāmu nosaukumu. ķipa, angliski, jo tur ir "sh". bet tas ir viens kopā salipis vārds, kāda angliski nav. tad vienu reizi tā dziesma beidzot aizskāra mani, un centos iedziļināties. un - ahā! sipace-muminsh. kā viņi varēja zināt, ka mumiņš aizlidos speisā? jo albums, vai albuma bildes, bija iznācis ar vēl mumiņu. un tad tā dziesma, to klausoties, aizskāra vēl mazliet vairāk. bet sen nav klausīta. disks laikam aizdots onkulim.
From:[info]tagad
Date:31. detsembris 2019 - 02:10
(Link)
"kā viņi varēja zināt, ka mumiņš aizlidos speisā? jo albums, vai albuma bildes, bija iznācis ar vēl mumiņu." - jā, tieši par šo savlaik domāju, kā tas var būt, kā kāda kosmiski auksta priekšnojauta un reizē arī ilgas pēc siltuma, kas izpaužas šai dziesmā. tas viss liek uzmesties zosādai.
r-r-r -

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba