detsembris 12., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:43
beidzot izrunājām. vai es atzinos. un viņai diezgan vienalga. nu, ne vienalga. izlasīja manas 15 lapas un apraudājās pie trešās. eh. viņa. ja tas būtu tik vienkārši. tāds pagātnes režīms vai kas. vai ja es neaizdzertu sarkanu seju. no diviem labieša aliem. un neieraudzītu savu sarkano seju virsspisuāra spogulī.

bet lapās, man liekas, bija ļoti daudz. bet ne pilnīgi viss. teju viss, kas ir saistīts ar viņu. bet tur ir daudz. vārdos neizteikt. vienu vai divas lietas izteicu. kaut ko apmainījāmies, zīnuļainām skicēm, uz galda. vidusskolnieciskinsmiekli un joki. no kums abiem. es varbūt gandrīz saprotu, kas viņa ir. īstajā dzīvē. bet tajā brīdī man bija vienalga. es būtu pteicis pilnīgi visu, js man pajautātu. visstulbākais, ka nācās pēc tam (un ar viņu aiz muguras) iet uz ofisu pēc jakas un velosipēda.

bet nu labi. tas bija sen. viņa (arī) kaut ko teica par a. hiršu. ka viņa brālis universitātē kaut ko pasniedz. bet tik... dīvaini, un jauki, un, (pamazām.. es ceru) atvieglojoši. par to izģērbšanos, zinot, ka kāds lasa manis rakstīto. pēc idejas, tas bija jālasa viņai. bet plāni drusku mainījās. un kam es vispār varētu tajā atzīties. un būt pilns ar kaut ko.. vai tas atkal sākas.. bet tur nekā nav. ir. bet nekā nav. un šo rindu rakstot, esmu vistuvāk asarām, cik vien varētu būt.

tā ir daļēji izdoma, daļēji iztēle. jā, viņa tur ir. jā, man priekšā. jā, otrpus tam apaļajam koka galdam. melnā džemperī, pelēkā spalvainā drusku garākā džemperī. un acis, un kaut kas ap muti, un aij. bet tur iekšā nav tas viss. par ko es tagad runāju. bet viņa teica, lai turpinot rakstīt. ronci. man nav, ko teikt. nelaist nekad vaļā. nekad. bet tas ir egoisms. un egoisma asaras. jā. beidzot. un var just arī mizotos sīpolus. slapjums pieskaras degunam. pil ausīs.

jā, es šobrīd guļu. ar kājām uz dīvāna atzveltnes. varbūt viņa atradīs tos publiskos cibas ierakstus, un atradīs arī šo. es nezinu. man vienalga. datu aizsardzības likums. pie velna datu aizsardzības likumu. jā, viņa iekāpa 14. autobusā. uz zvēraudzētavu. apsēdās bijušajā kontroliera - vai arī konduktora - vietā. un tā dīvaini noskatījās uz mani. viņa teica "saviļņojoši" vai "aizkustinoši". par tiem tekstiem. es nepaspēju laicīgi izvilkt roku no stūres cimda, lai pamātu. un kad viņa aizbrauca, es pārāk koncentrējos uz to, lai atkal pēc diviem labieša aliem es nepakristu uz ielas. lēni. pamāt visām mašīnām, kas palaiž mani braukt tālāk. izdevās.

es te tomēr tiku līdz dīvānam, bez sāpēm. fiziskām. kā uz tā soliņa pie lnmm. tikmēr rakstās nākamās padsmit lapas. nākamajam adresātam. kā viņi nonāk pie manis. kādēļ. un kādēļ es viņiem "uzticos". un neuzticos visiem pārējiem 99%. pāris reizesnkolēģis prasīja, uz kurieni es eju. jāpārrunā vecas lietas sr īpašu cilvēku. exsctly that.
un šis rīts bija tik labs. raisījās domas. ko rakstīt. liels paldies tev. bet bija jāiet ārā. un jāiet būs arī šodien. faking ofissi. jāsaņemas parunāt ar kolēģi par citiem ofisiem. šodien varēja. bet es biju pilnīgs disability. katrā projektā kaut kas ir salipis kopā, vainpietrūkst. un mani ir jārok ārā. "zapara ir galvā". jā, man ir. galvā. pilns ar sūdiem. pietiek rakstīt. tālāk jau tāpat. atkal priekš publiskā ieraksta pārpļāpājos. ugh.


un tās divas lietas. galvenās. kas lika visam startēt. palika kamolā. bet labi, viņa tika pie visa kā. tur nepārprast būtu ļoti dīvaini. ja man kāds nomestu visu šito bagāžu. es nopietni nezinu. man pašam ir grūti izlasīt. ko es biju atlicis piems divām dienām. lai izprintētu. bet jā. tiec galā ar piektdienu. un mīli. kaut ko.

un es trīcu. es faking trīcu.
skan: seattle prty - chastity belt or something

(5 vajag spraitu | sagriez laimu)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ebeh
Date:14. detsembris 2019 - 00:14
(Link)
ahh, es arī vienmēr rakstu atvadu-mīlestības vēstules, bet ne vairāk par trijām lapām gan... .docx gan
[User Picture]
From:[info]roncijs
Date:14. detsembris 2019 - 01:16
(Link)
hm, ir gadījies rakstīt vairākas? bet nujā. varbūt man tādā ziņā ir paveicies. tikai stulbi, ka nav atbildes. un ka acu priekšā tas tika izlasīts. es gribēju lasīt. izvēloties katru otro rindiņu izlaist. bet jau pats pirmais teikums ir tik čīzīgs, vai pārāk atklājošs par to visu, ka nē.

njā, šis arī bija wordā. ābola. bet parādās citi cilvēki, vai ne?
[User Picture]
From:[info]ebeh
Date:16. detsembris 2019 - 15:19
(Link)
Nu jā, katrai saulauztai lovei vismaz divas, trīs :D pa pastu arī esmu sūtījusi vairākas. Toreiz apzinājos, cik lame tas ir, bet tomēr nenožēloju. Jo tas ir tā - būt atvērtam un godīgam pat tad, kad viss sabrucis.

Cilvēku ir daudz. Es nezinu, es izdomāju, kādu vīrīeti man vajag, un tieši tādu arī pēc pāris mēnešiem satiku.
[User Picture]
From:[info]roncijs
Date:16. detsembris 2019 - 22:42
(Link)
hmmmmmmz. pastam vismaz pluss, ka nevari atcerēties, kas tieši tur bija uzrakstīts, un prasīt vēstuli atpakaļ arī ir tā pastulbi

par izdomāšanu, tā ir pēc katra cikla beigām, vai tikai par pēdējo? tā jau forši, vispābā
[User Picture]
From:[info]ebeh
Date:16. detsembris 2019 - 23:59
(Link)
jā, man patīk, ka pastu sūtīt ir tā dramatiski :D

nē, izdomāšanu pielietoju tikai pēdējā, un dabūju visu, ko vien varu vēlēties. Bet tas jau, protams, ir arī vienkārši par kkādu standartu uzstādīšanu.
r-r-r -

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba