juunijs 15., 2019


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
01:25
noskatījos finālu g6, aizgāju gulēt, un īsi pēc atkalpamošanās atcerējos, ka redzēju sapņu meiteni. tādā kā piena pagalmā, tikai otrā stāva līmenī. izrunāju viņu no trim draudzenēm un kaut kur apsēdāmies. tālāk es nezinu, kas.

guess fucking what, sapņu meitene atkal ir piena/labieša pagalmā, notiek aliņa pagaršošana pret batātes friškām. un tad paliekam divi, sēžam uz trepēm un izlemjam kaut kur aizmīties. pieturam pie vef kultūras pils, tur vienā sānu ieejā ir terases galdi un krēsli, kādu stundu tur pasēžam. vienkārši awwww. un es vairs nezinu. auksti gan. un vienalga par sekām rīt pamosties agri. tā ir faking viņa, kas to lai zina, kad būs nākamā reize, un kā tas ir iespējams? kāpēc viņa tāda ir? parunāt par visu šo gan joprojām ir grūti. bet tas kaifs, tas .... . mmmm.


kaut kads labieša alus: 4-,


edit: un darbā bija čiksa, kas manā senioru pleilistē saklausīja queen un jautāja, kas ir mana mīļākā queen dziesma. un tad viņa nāca griezt vistu un kartupeļus, jo nebija ko darīt. un vissliktākais ir tas, ka vislabākā viņas vizuālā īpašība bija viņas smaržas.
Tags: , , ,

(2 vajag spraitu | sagriez laimu)

Comments:


From:(Anonymous)
Date:15. juunijs 2019 - 03:09
(Link)
Dēlī dod batātes friškas?
[User Picture]
From:[info]roncijs
Date:15. juunijs 2019 - 13:04
(Link)
par fonteinu nezinu, sarunāju no piena pagalma virtuves
r-r-r -

> savi puksti
> veci puksti
> ko tu puksti
> bio puksti

Links
saņemtie komenti

> Go to Top
Sviesta Ciba