rolexx ([info]rolexx) rakstīja,
@ 2008-08-10 21:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The Beach
Alex Garland.
Grāmata ir tiešām baudāma.
Tāpēc nākamais solis ir noskatīties filmu.
Un vakar tieši paveicās un ļoti ātri dabūju 2000. gada filmu ar L. Di Caprio.
Vērtējums [User Rating: 6.1/10 (36,197 votes)] nav daudzološs, bet daudzi ir teikuši, ka filma ir laba; tajā varot iebraukt tikai pēc pāris reizītēm.

Tātad.
Kopumā man nepatika. Iespējams tādēļ, ka pirmā reize. Bet nē, thats not the point.
Filmā tiek izlaists daudz kas interesants un būtisks.  Žēl, bet to var arī saprast, jo, ja to visu vajadzētu tā pilnīgi atainot, režisoram būtu jācep miniseriāls. Tas būtu optimāli. Protams, bija arī daudz sagrozītu faktu un brīvu interpretāciju.
Bet filmas garums ir 1:54, kas paskrien trakoti ātri. Bet arī tas, kā tika atainots tas, kas tika atainots, man nav pa prātam. :D
Ja man būtu bijusi teikšana, šī filma iegūtu depresīvākas nokrāsas.. vismaz uz beigām, lai patiešām izceltos šis kontrasts, pārejot no paradīzes uz elli. A tā viss ir tā nedaudz par pozitīvu, pārāk tīnisks, grūti pat pateikt. Arī aktieru izvēle kopumā man nepatika. Leonardo bija labs, viņu varētu arī atstāt, bet daudzi citi tēli, lasot grāmatu, manā prātā bija ieguvuši pavisam citādus apveidus. Sal, Bugs, Etienne..
Mūzika šajā filmā ir ļoti laba. Tomēr man brīžiem nepatika, kā tā tika iekombinēta un pasniegta. Laba mūzika, bet nevietā.

Bet ir.. ir arī šeit sava panaivā burvība. To gan es atzīstu.

Un tagad visi kopā - "Rīmeiku! Rīmeiku!..." :]



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]morwen
2008-08-10 23:37 (saite)
Uj, sen nav redzēta. Bet, cik atceros, manam panaivajam prātam jau tā šķita gana baisa. Jā, bet piekrītu, būtu drūmāk, būtu arī efektīvāk ;)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?