rolexx ([info]rolexx) rakstīja,
@ 2008-05-26 19:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Riga Challenge" un "Magnēts" ieskaņās
Šodien neliels uz "Destruction" tendēts pārgājiens izvērsās par normālu Specnaz apmācības pasākumu. Pie vainas laikam devīze - "Left? Right? Straight." Jo pa taisno ejot reti kad gadījās ieraudzīt ceļu vai kaut ko tam līdzīgu. Mērķis bija Milzkalns, kuru, protams, nesasniedzām, bet tik un tā sanāca tāda hardcore pastaiga uz četrām stundām.

Nākamreiz noteikti uzvilkšu garās bikses, jo pa ceļam nepārtraukti gadījās nātru vannas, kas gan laikam tomēr skaitās dikti veselīgas.. Anyway, kad iekāp vienā, tad par tādām lietām parasti nesanāk aizdomāties.
Pati Specnazīgākā daļa sekoja vēlāk, kad nonācām apgabalā ar ļoooti daudz vētras nolauztiem skujkokiem, kuri random kārtībā bija sakrituši visai cienīga paskata un augstuma čupās. To, ka šitais normāli ieliek "Mežakaķim", mēs sapratām jau uzreiz, pārējo nedaudz vēlāk. Kamēr mēs tā azartiski lauzāmies cauri zariem, balansējot uz dažādos augstumos sakritušajiem stumbriem, kaut kur fonā aktīvi darbojās dzeguze, kuras "Ku-kū" vairāk izklausījās pēc "Fuk-yuu". Tam es pilnībā piekritu. Jau pa ceļam nospriedām, ka šim vajadzētu būt visefektīvākajam ērču lasīšanas veidam, kad katrs pats burtiski izķemmē visus brikšņus un superaugsto zāli, kas gadās pa ceļam. Bet mājās nevienu ērci neatradu.. laikam labi noslēpušās. :]


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]virus
2008-05-26 21:00 (saite)
Tava versija ir krutāka :D

(Atbildēt uz šo)


[info]semloh
2008-06-20 16:40 (saite)
hmm laikam esmu dzirdējis par ko ir runa. šitajā pasākumā bija vēl daži cilvēki kas stāstīja tikpat pricīgas lietas :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?