rokantens ([info]rokantens) rakstīja,
@ 2007-10-24 22:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Radiohead albums Bends

Plastmasas koki
Kas rada šo apetīti? Vēlme ir notrulināt maņas, lai iegūtu ar vien jaunas pieredzes, kas mums spētu atklāt patīkamo. Mūžīgais izsalkums. Iespēja sasniegt gala punktu ir pietuvināta nullei, jo gala punkta sasniegšana tiek piesārņota ar vilšanos un neticību.

Pēdējā laikā izklausos visnotaļ negatīvi, bet vēnas griezt netaisos ne tuvu. Pa dienu sēžu sanāksmēs, kur labi apmaksātas personas stundu strīdas par kāda uz patērētāju iepaidu atsātjoša kritērija vērtību imaginārā šādu pašu ārzemju personu izdomātā skalā. Vakaros samaņu palīdz notrulināt internets un filmas. Pat filma 9 songs, kas savā laikā manī radīja šādas tādas reakcijas nekalpo vairs šādi. Sāts? Simulācija.

Nedēļas nogalēs cenšos pierīties no visa, ko man varētu sniegt šis galds. Bet galu galā otrdien atkal sajūtos netīrs un noguris. Gaidu nedēļas nogales simulāciju.

Laikam atgriežos vidusskolas līmeņa pārdomās par dzīves jēgu, kas galu galā ir sava ķermeņa veiksmīga aiztransportēšana līdz galam veidā kāds rada patīkamo. Patīkamais notiek caur darbībām, kas rada apreibinošu efektu uz mūsu jutekļiem. Sekss, alkohols, reliģija, produkti, pašapmierināšanās, pārākums. Pārākums.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?