Septembris 1., 2020


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
13:14
ir reāli grūti ar ietekmēm. tikai galīgi nesen sapratu, ka ja man ļoti iepatīkas kāds muzons, sāku to ļoti drillēt un pavisam drīz man gribas darīt muzonu, kas skan tieši tā kā tas kas tik ļoti patīk. pašlaik Son Lux ir bīstami tuvu tam, lai es gribētu visu kā Son Lux. es turos un cenšos nepārklausīties, kas kopumā jau ir stulbi, bet nu kā ir tā ir. viņu jaunais ieraksts liekas diezgan jawdroping labs.

(3 baksta | FSHK)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:1. Septembris 2020 - 13:50
(Link)
man ir 3 kategorijas. mūzika, ko man patīk klausīties un ko vēlētos spēlēt. mūzika, ko man patīk klausīties, taču ko nevēlos spēlēt. un mūzika, ko man ne īpaši patīk klausīties, taču es spēlētu ar prieku. to pēdējo kategoriju nevajag pāprast. nav jau tā, ka man nepatīk klausīties to, es vienkārši neklausos, jo to spēlēt ir inčīgāk, nekā klausīties (man).
[User Picture]
From:[info]mis_sarajevo
Date:1. Septembris 2020 - 16:16
(Link)
Man tas pats ir ar filmām...
[User Picture]
From:[info]3_5469mhz
Date:1. Septembris 2020 - 16:45
(Link)
Es tevi saprotu. Kad klausos grupas, gribas spēlēt grupās, kad klausos elektroniku, gribas skābēt elektroniku. Bet galu galā, dari, ko darīdams, tāpat no sevis neaizbēgsi un radīsi kaut ko savu. It īpaši, ja ir bagātīga klausīšanās pieredze. Originality is undetected plagiarism, kā kāds kaut kur teica.
K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba