Novembris 18., 2018


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:04
skatos visādus pedāļu viģikus un sapratu, ka šausmīgi sen neesmu nopircis nevienu jaunu pedāli. ok, tam daļējs sakars ar shiftline endorsmentu, taču galvenokārt - es nezinu kur ir pazudusi mana agrākā apsēstība ar efektu pedāļiem. pirms gadiem 10 man efekti (visvisādi) likās svarīgākais elements signāla ķēdē. tagad kaut kā ar gadiem mans smaguma centrs ir ievērojami sašaurinājies tikai uz vienu efektu - distortion. man reāli liekas, ka distoršans ir visinteresantākais, universālākais un visneprgnozējamākais efekts ever un es reāli varu ļoti ilgu laiku pavadīt saslēdzot kopa vairākus distoršanus un viņus tvīkojot, dalot signālus utt. nujā, man pedāļu kastē pašlaik ir 6 pedāļi (neskaitot volume, tjūneri un high pass filtru, kas nav efekti), no kuriem 4 ir dažādu veidu distortion.

(5 baksta | FSHK)

Comments:


[User Picture]
From:[info]3_5469mhz
Date:18. Novembris 2018 - 11:48
(Link)
Tā ir iešana dziļumā no vienas puses un nevēlēšanās sevi apkrāmēt ar jaunu informāciju no otras puses.
[User Picture]
From:[info]zeme
Date:18. Novembris 2018 - 11:53
(Link)
Hehe. Vēl pēc desmit attapsies pie akustenes. Tik nesāc Coju dziedāt.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:18. Novembris 2018 - 12:06
(Link)
Tiesa, basistam rokmūzikā nemaz nevajaf neko citu. Protams, nianses ir nianses. Var šad tad ierubīt kkādu efektu, bet kādu? Ar dīleju pazūd punch un konkrētība, kas tik ļ.svar.basam, utt. Esmu izgājis cauri daudz ef.pedāļem, beigās saprotot, ka 90% pedāļu, kas man bijuši basam, ir bijuši more or less just for fun. Kkad izmantoju dod flanger, taču tajā laikā mana sajēga par toņa regulēš.iespējām bija nulle, tāpēc viss skanēja pēc dirsas.

St.citu, viņi paš tev piedāvāja endorsities? Gribu zināt, kā tas process notika/notiek.
[User Picture]
From:[info]rkktzd
Date:18. Novembris 2018 - 13:03
(Link)
Kirils (galvenais) pienāca pēc koncerta pēterburgā, laikam 2010. gadā laikam un iedeva vienu savu prototipu. toreiz viņi bija galīgi maziņi, tikko bija sākuši shift line un manliekas tad viņiem pat vēl nebija nekādas jēdzīgas produktu līnijas un paralēli laboja muz tehniku draugiem. Kopš tā laika, es laikam esmu viņu extreme endurance poligons
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:21. Novembris 2018 - 16:11
(Link)
Cool story, bro (nah, really)
K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba