Aprīlis 25., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
23:54

(7 baksta | FSHK)

Comments:


[User Picture]
From:[info]rkktzd
Date:27. Aprīlis 2016 - 09:27
(Link)
par sūdiem - joprojām neeksistē tādas jēdzīgas "mākslas" definīcijas, tādēļ viss tāpat paliek sajūtu ziņā - patīk/nepatīk. un galu galā to jau var arī just, vai darbam ir dvēsele vai nav. tas gan tāds ezotērisks arguments.
par agrāko laiku klasiķiem, jā es piekrītu, nebiju iedomājies to šādā aspektā. līdzīgi laikam sanāk arī mūsdienās. tikko sapratu, ka lieta varbūt ir kaut kur pavisam citur - pārprodukcijā - ar mākslu mūsdienās ir iespējams nodarboties daudz vairāk cilvēkiem, pat tādiem, kas domā, ka viņiem vajadzētu, taču īstenībā nemaz nevajadzētu. līdz ar to neizbēgami veidojas kaut kāda noslāņošanās un sākas subkultūras, kurās parasti ar naudiņām ir švaki (un tad daži subkultūru pārstāvji cer tikt no sub uz kultūru, kur ir vairāk piķa, bet daži atkal mēģina visiem paziņot, cik ļoti viņiem to kultūru nevajag)
[User Picture]
From:[info]3_5469mhz
Date:27. Aprīlis 2016 - 17:44
(Link)
Jā, pārprodukcija. Bet arī tas fakts, ka ne tikai daudz vairāk cilvēku to dara, bet arī tas, ka ir plašākas iespējas publicēties un parādīt sevi.

Es domāju, ka mākslas definīciju neizdosies izveidot nekad, vismaz daļēji tāpēc, ka izpratne par to, kas ir māksla, ir mainīga. Un piekrītu, ka beigās jau viss reducējas uz patīk/nepatīk, lai gan arī gaume mainās (par laimi).
K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba