Marts 24., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:30

(6 baksta | FSHK)

Comments:


[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:25. Marts 2014 - 03:12
(Link)
vārdu sakot, šeit būs 4 iepriekš (un tagad arī nē) neizdoti skaņdarbi, ar kuriem ar tevi labprāt padalītos. vienīgi žēl, ka 2 ir .wav, tāpēc nevar tikt klausīti onlainā. katrā ir pa nedaudz no mums un no taskama (protams, visi rakstīti tajā).

pirmajā "aizej prom" (http://failiem.lv/u/ccdhvic) ir perfektais balanss starp instrumentiem (to nebija daudz - ģitāra, balalaika un fūzēts bass, plus, 2 miķi vokāliem, no kuriem vienā dziedāju es kopā ar J.Simanoviču backvoc.).
otrajā, "stulbs jautājums" (http://www.failiem.lv/u/dxnwhhu), ir dzirdama telpa starp instrumentiem (skaņdarba sākums) un spēcīgais dinamiskums, uz ko ir spējīgs tas kasešnieks (un varbūt šad tad arī kāds māxlinieks; es ceru, ka saproti, ka pārsvarā vienmēr ironizēju, sakot "māxlinieks" vai pat "mākslinieks").
trešajā jeb "bromadols" (http://failiem.lv/u/hiahvsa) var dzirdēt pavisam citādākas dvesmas un noskaņas (ja mani pieliek pie grožiem, tad no more punk rock, yo, haha).
ceturtā, "atpakaļ siltumā" (http://failiem.lv/u/mmxsslk#/P/0) ir mana vismīļākā dziesmiņa no visām. nē, tiešām. tā ir absolūta improvizācija (cilvēki bieži mētājas ar vārdu "improvizācija", lai gan patiesībā tas ir kaut kas iepriekš bijis, izmēģināts kaut reizi iepriekš; šī skaņdarba gadījumā tā nebija - Simons sāka vnk, garlaic.mākts, spēlēt skaistu synth partiju, un man uzreiz prātā bija lirika un noskaņa - diem-faking-žēl kasete izbeidzās tieši pāris sekundes pirms impro beigām (idejiski rakstījām tādas mazas etīdītes tovakar, nu, pasaciņas). bet tam laikam tā bija jābūt.

(sorī, ka tik gari, bet šī ir lieta, par ko runāt augstiem māxliniekiem nav peļami, ghyghy; domāju, novērtēsi skaņas, ko taskams var dabūt arī citos mūzikas stilos).

p.s.
bet, jā, vecīt, noklausījos atkal un atkal - taskam ieraksts jums ir ievērojami krutāks. sīla.

p.p.s.
sorī, ka tik daudz jau esmu uzrakstījis, bet gribas vien piebilst - fak, vecīt, man ir tukšas kasetes un daudz konceptuālu ideju dažnedažādai mūzikai. negribi kādreiz saspēlēt tieši ar nolūku veikt maksimāli kruti skanošu tascam ierakstu? es to nevaicāju šoreiz, jo man "nav kur spēlēt" (smejos). drīzāk ir iedvesma, bet nav cilvēki. jeb ir cilvēki, bet viņiem nav iedvesmas, un man ir apnicis dvesmot, jo tas ir a fucking chore.
tādā gadījumā varētu beidzot ievilkt PC kaut kādus savus diy home made solo recordings, kas tapuši tascam'ā, lai vari ievērtēt, kādus toņus es šeit apstrādāju (ar to gan nekādā ziņā negribu norādīt uz savu "gaumi" vai "mūziku, ko alkstu spēlēt" - es mīlu visu, bļa, protams, noizroks slash primitīvi matemātisks roks ir mana smilškaste, taču tā ir tikai virsma. asfalts, ar ko pārlieta smilts.

p.p.p.s.
ja ir kāda ideja vai ideja par to, ka varētu koloborēt (kaut vai pamēģināt) interesē, atraksti uz uulvis at gmail. ko ta mēs te visu priekšā ņemsies!
K -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba