Rihards ([info]rihis) rakstīja,
@ 2005-08-14 20:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:filma "muppets wizard of oz"

Atvaljinaajums(2.dalja) - Las Vegas & Grand Canyon National Park
jeei, akal biju Lasvegasaa, bij super. nebija tik super kaa pagaajushogad, kad tur biju pirmoreiz, jo nu viss jaunc, viss super. bet bij super. biju uz kautkaadu tur shovu , nu tjip baigais burvjmaaxlinieks. parasti, cik esmu taadus redzeeejis,, mani iipashi nau aizraavushi, bet shitais chaliic bij labais. pac labaakais bij tas, ka vinjam nebij vienkaarshi pliki triki, bet nepraatiiga aspraatiiba vislaik. vareej riktiigi paarreekties. vakaraa aizdevaamies uz vell kautkaadu piraat shovu, man staastiij, ka tur nu taka piraat ciinaas & tml, bet izraadiijaas ka taads puspliko meichu shovs. nu neteikshu , ka bij slikti, diezgan interesanti, tiiri akrobaatiski. peec taa shova aidevaamies vakarinjaas - super. miilu eest. bufetveidiigais restoraanc - cik gribi tik kraamee. piekraameeju vienu pilnu liidz malaam skjiivi ar visvisaadaam galjaam & utt. tad izeedu veelvienu skjiivi ar visvisaadu baig gardo paiku. peec taa veel tresho skjiivi ar visaadiem japaanju un citiem diivainiem eedieniem, to ar pievaareeju. un ta veel ceturto skjiivi ar saldeedieniem. taa paareedos, knapi piecelties vareeju. atpuutos kaadu stundu un ap pus diupacmitiem devos dziivee. kaadas triisarpusstundas notuseejos pa Las Vegasu. tik bij diezgan nepatiikami , ka dazhaas vietaas mani nelaida iekshaa, besii, ka tur dziive saakas tik no 21gada vecuma. bet bij interesanti;)) siikumos neiedziljinaashos;))
naakamaa dienaa devaamies taalaak, iepazinu Arizonas statu nedaudz labaak. biju kautkaados kalnos klintiis. redzeeju superiigaako bazniicu. taa bazniica atrodas uz klints, izskataas satriecoshi.
naakamaa dienaa biju exkursijaa uz Grand Canyon National Park. nu jaaatziist, ka taa ir man otra miiljaakaa vieta pasaulee , jo pirmaa noteikti ir maajas. Grand Canyon... jaa, to es atcereeshos dikten ilgi.skati satriecoshi. es vienkaarshi miilu to vietu. laikam esmu slims ar kaapeleeshanos pa kluntiim & kalniem, jo tur dariijos taadas extreemas lietas - kaapeleejos pa taadaam klintiim.sanjeemu gan pozitiivus komentaarus no citiem tuuristiem, gan ar tiku deeveets par idiotu. varbuut taa ar ir, jo nevienc, nevienc cits neiedomaajaas dariit kautko taadu. eh, ai da lab,apnika



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sanchet
2005-08-15 11:38 (saite)
pa kuru laiku tu straadaa?
un vai vispaar!?
aizkjeera teikums->jaaatziist, ka taa ir man otra miiljaakaa vieta pasaulee , jo pirmaa noteikti ir maajas:)
ko lai saka- emo

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rihis
2005-08-16 08:52 (saite)
es straadaaju un straadaaju daudz, vienkaarshi pgaajushaa nedeelja bij atvaljinaajum nedeelja, tapee ar tuseejos rinkjii.
un nu protams, ka maajas ir miiljaakaa vieta pasaulee,atliek tik kaadu laiku paadziivoties projaam, lai to apjeegtu;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]katruse
2005-08-18 14:59 (saite)
Ven aar juu bek?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rihis
2005-08-21 00:27 (saite)
verii suun. nekst vensdej. ai just dont knov - in ze morning or ivning, depends of our finland frends- em ai gonna bee eibl to meik a diil.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?